Hirdetés

Ázsiai rizstészta saláta

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Sokszor láttad a Cobrát, mi?” – így tűnik fel Anger Zsolt rendőrként a Mellékhatás 2. évadában

A Mellékhatás második évadában több új szereplő is feltűnik a színen, köztük az Anger Zsolt és Kovács Tamás által megformált karakterek, Péter és Róbert, akik rendőrt alakítanak a sorozatban. Íme az első jelenetük az évadnyitó epizódból, ami már streamelhető az RTL+ felületén!

Megható videón: így találták meg a mentőcsapatok a nemrég eltűnt autista kisfiút

Gergő hétfő délután tűnt el egy mözsi családi ház udvaráról: az egyik pillanatban még mesét nézett, majd a következő pillanatban kisétált a kapun, amit az óriási szélvihar nyitott ki. Közel 20 órán át keresték, még a Terrorelhárítási Központ is bekapcsolódott a mentőakcióba. A kisfiú édesanyja szerint az autisták tikkelnek, Gergőnek pedig az utóbbi három hónapban az volt a nagy tikkje, hogy mindig menni kell.

Trollkirály: Bocsánatot kért Istenes Bence

Istenes Bence az év egyik legnagyobb trollkirálya. Az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin nemcsak a valóságban, hanem az RTL képernyőjén is egy párt alkotnak – érkezik a Mellékhatás második évada

A Mellékhatás című sorozat azt mutatja be, hogy milyen elkeseredett küzdelmet képes folytatni egy pár egy saját gyermekért. Ludmannék nem törődnek bele a gyermektelenségbe, béranyát kerítenek, hogy végre bővülhessen a családjuk és a bonyodalmak csak ezután kezdődnek. Sajtóvetítésen beszélt a Fókusz stábja a sorozat színészeivel.  

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

„Te levédetted a lyukat?” – Moldován András váratlan kérdést tett fel a fiatal influenszer lánynak

A 19 éves Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. A Sassy kiegészítők formatervezési mintaoltalommal rendelkeznek, Moldován Andrást azonban nem hagyta nyugodni a kérdés azzal a bizonyos lyukkal kapcsolatban.

Ezeket láttad már?