Hirdetés

Bulgur elkészítése - hogyan és meddig főzd

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: Caramel felesége is feltűnik A mi kis falunkban (12.10.)

Szilágyi Szilvi thai masszőrként forgatja fel a pajkaszegiek életét. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen bonyodalmakat okoz majd a faluban, akkor kövesd A mi kis falunk következő epizódját szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Megérkezett az RTL+, a legújabb magyar előfizetéses streamingszolgáltatás

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streamingszolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streamingszolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

Előzetes: „Azt hittem, hogy infarktust kapok” – Geszler Dorottya bepánikol egy hús miatt (12.09.)

A séfek aggódva nézik, ahogy Dorottya kapkod a konyhában, mert a húsa nincs jó állapotban. Vajon sikerül megbirkóznia a feladattal? Kiderül A Konyhafőnök VIP következő részében 20 órától az RTL-en.

A mi kis bakink – Ki a király? – 7. évad 2. rész

Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

Sárközi Ákos lecserélte a csapata konyhafőnökét?

Amikor a séf a kékek pultjához lépett, mindenhol leégett és elrontott elemeket talált, így kénytelen volt felszólítani a konyhafőnökét, hogy kapják össze magukat, különben nincs esélyük a pirosak ellen.

Lajcsi megúszhatta volna felfüggesztett börtönbüntetéssel, ha pere nem az energiaválság idején zajlik?

Lagzi Lajcsi jogerősen három év hat hónap börtönt kapott. A zenész most sem hiszi el az ítéletet, az utolsó pillanatig reménykedett a víz-, gáz- és áramlopási ügyben. Várhatóan négy hónap múlva be kell vonulnia.

„Nem olyan jó a szájban, kemény, de puha” – Rácz Jenő zavarba hozta a lányokat

A séf szerette volna kiemelni, hogy a kék csapatnak nem sikerült eltalálnia a szárított zöldségek állagát, azonban a kétértelmű megfogalmazása miatt a versenyzők alig bírták visszafojtani nevetésüket. Hogy mit mondott Jenő, amit ennyire félreértelmeztek, kiderül a videóból!

Ezeket láttad már?