Hirdetés

Csokis-chilis eperlekvár

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Egyre dörzsöltebben gyilkolnak a celebek – ez történt Az Árulók első hetében

Nyáry Luca amilyen hirtelen távozott Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban műsorból, olyan váratlanul tért vissza a játéknak egy későbbi pontján. Kezdetben Krajnyák Luca, Görög Zita és Nagy Zsolt kapott esélyt arra, hogy áldozatokat szedjenek, de az ártatlanok hamar lebuktatták őket. Ezért új gyilkosok születtek: a játékosok élete jelenleg Szalay Bence és Törőcsik Dani kezében van.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

„Befordultam, és teljesen elvesztettem a fonalat” – az egyik híresség feladta a játékot

A Félhold partin történt események következményeivel a reggelinél szembesültek a hírességek. Egy játékost megöltek, egy másik híresség viszont nem bírta tovább a nyomást, és a parti után feladta a játékot. 

Berki Mazsi: Példát akarok mutatni

Berki Mazsi tisztában van vele, hogy korábban megosztó személyiségével hívta fel magára a figyelmet, és szokatlan dolgok történtek körülötte. Most azonban úgy érzi, amit a Sztárboxban letett az asztalra, arra fel lehet nézni. Azt mondja, a helyszínen olyan brutális feszültség volt Istenes Bence és Rácz Jenő között, hogy szinte tapintani lehetett, a következő nehézsúlyú elődöntőben pedig reméli, hogy Pintér Tenya nem csak a parasztlengőit fogja bevetni. Interjúnkból kiderül az is, hogy párja nevelt fia az ő hatására kezdett el bokszolni.

„Hatalmas hibát követtem el, hogy nem rá szavaztam” – a gyilkosok legújabb áldozata rájött az igazságra

Szalay Bence és Törőcsik Dani hosszas gondolkodás után meghozták döntésüket, és a konklávén kiválasztották áldozatukat. Miután a levél címzettje elolvasta halálos ítéletét, rögtön összeállt előtte a kép, hogy ki az áruló: „Nem akartam rá szavazni, de most már tudom, hogy tényleg Bence volt a gyilkos”. 

Brasch Bence elmondta, mit vár a döntőben, és milyennek látta Rácz Jenő és Istenes Bence meccsét

Berki Mazsit a Sztárbox egyik legnagyobb meglepetésének tartja Brasch Bence, akit arról is kérdeztük: mire számít, kivel meccsel majd a döntőben két hét múlva? A színész életét teljesen átitatta az ökölvívás, a felkészüléshez pedig erős hátországot kapott a Vígszínház társulatától, akik még előadás közben is az ő meccsét nézték.

„A nyomok és a viselkedésed alapján te vagy a gyilkos” – egyöntetű döntés született a kerekasztalnál

A kerekasztal ceremónia kezdetén több gyanúsított neve is felmerült, azonban a szavazás során ezúttal nagy egyetértés volt a hírességek között. Egy játékos kivételével, mindenki ugyanazt a nevet írta fel a táblájára. 

„Én ugyanaz az egyszerű kőbányai gyerek vagyok” – Sárközi Ákos őszintén mesél gyerekkoráról

Sárközi Ákos közel 30 éve van a szakmában. Egy egészen kis étteremben kezdte a Váci utca környékén, most pedig 46 évesen az ország egyik legismertebb séfje Michelin csillaggal, saját étteremmel, és egy népszerű műsorral. A Fókusz meglátogatta vele élete legfontosabb állomásait, volt családi otthonukat, egykori iskoláját, a sztárséf pedig őszintén mesélt arról, honnan és hogyan jutott el idáig. 

Ezeket láttad már?