Hirdetés

Fűszeres zöldségkrémleves sajtos melegszendóval

Hozzávalók

4
főre
+

A leveshez

2 ek olívaolaj
20 g vaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk római kömény
1 tk koriander
2 tk majoranna
9 - 1000 g fagyasztott zöldség
2 l zöldségalaplé
pár csepp citromlé

A melegszendvicshez

1 db bagett (nagy)
vaj
150 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Fűszeres zöldségkrémleves sajtos melegszendóval

Szerintem nem létezik ennél gyorsabb zöldségkrémleves! Variáljatok a fűszerekkel és kísérletezzetek különböző zöldségmixekkel.
Kipróbáltam, jóóó lett!
5
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+

A leveshez

2 ek olívaolaj
20 g vaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk római kömény
1 tk koriander
2 tk majoranna
9 - 1000 g fagyasztott zöldség
2 l zöldségalaplé
pár csepp citromlé

A melegszendvicshez

1 db bagett (nagy)
vaj
150 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Az olívaolaj és vaj keverékén üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a fűszereket, majd mehet rá a mirelit zöldség. Pár percig pároljuk, majd felöntjük az alaplével, és néhány perc alatt megfőzzük. Ezután meglocsoljuk pár csepp citromlével, és leturmixoljuk. 

A melegszendvicshez a bagettet 4 részre vágjuk, megvajazzuk, rászórjuk a reszelt sajtot, és a sütő grillfokozatán addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. A levessel tálaljuk.

Ha tetszett a fűszeres zöldségkrémleves sajtos melegszendóval receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások