Hirdetés
Bespájzolva

Mexikói paradicsomos kukoricasaláta

Vegán

Vegán

Gluténmentes

Gluténmentes

Laktózmentes

Laktózmentes

Vega

Vega

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
1 konzerv kukorica
1 konzerv bab
1 ek ecetes jalapeño paprika
só, bors
3 ek olívaolaj
1 fej hagyma (kisebb)
1 gerezd fokhagyma
180 g darabolt paradicsom
1 - 2 csipet chilipehely
1 csipet kömény
1 csipet füstölt paprika
2 csipet Cayenne-bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Mexikói paradicsomos kukoricasaláta

Lehet… sőt biztos, hogy nem ez a legszexibb étel/saláta a világon, de cirka 10 perc alatt összedobható (már ha a konzervnyitogatást is beleszámoljátok :D) és nagyon finom! Ha szeretnétek, egy kis kaliforniai paprikát is belevághattok, úgy még jobb lesz! ;)
Kipróbáltam, jóóó lett!
7
Hirdetés

Hozzávalók

2 - 3
főre
+
1 konzerv kukorica
1 konzerv bab
1 ek ecetes jalapeño paprika
só, bors
3 ek olívaolaj
1 fej hagyma (kisebb)
1 gerezd fokhagyma
180 g darabolt paradicsom
1 - 2 csipet chilipehely
1 csipet kömény
1 csipet füstölt paprika
2 csipet Cayenne-bors
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


A kukoricát és a babot átmosva, leszűrve a jalapeñóval együtt egy nagy tálba rakjuk, adunk hozzá sót, borsot. Az olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, és ezeket is a kukoricás keverékhez adjuk. Mehet rá a többi fűszer, és egy alapos keverés után rakhatjuk is a hűtőbe, mert behűtve a legszuperebb ez a villámgyors saláta!

Ha tetszett a mexikói paradicsomos kukoricasaláta receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások