Hozzávalók
- 200 g spagetti
A szószhoz
- 200 g kolbász
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 tk oregánó
- 1 tk kakukkfű
- 150 ml víz
- 1 konzerv darabolt paradicsom
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
Paradicsomos-kolbászos spagetti
Hozzávalók
- 200 g spagetti
A szószhoz
- 200 g kolbász
- 1 ek olívaolaj
- só, bors
- 1 tk oregánó
- 1 tk kakukkfű
- 150 ml víz
- 1 konzerv darabolt paradicsom
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
A spagettit bő sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A mártáshoz zsírjára sütjük az olajon a kis kockákra vágott kolbászt, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, rádobjuk az apróra vágott hagymákat és ha üvegesre párolódtak,felöntjük a vízzel és a paradicsommal, majd ha felforrt pár percet rotyogtatjuk. A spagettivel összekeverve tálaljuk.
Ha tetszett a paradicsomos-kolbászos spagetti
receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!