Hirdetés

Sajtszószos csirkemell

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ruzsik Katalin a New York-i színházak és klubok után a The Voice színpadán mutatja meg tehetségét

Ruzsik Katalin angol nyelvtudás nélkül költözött ki Amerikába, hogy még jobb előadóvá váljon. New Yorkban broadway előadásokban szerepelt, és kisebb filmszerepeket is kapott, de emellett a zenét sem hanyagolta el – bekerült egy zenekarba, akikkel underground klubokban játszottak. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Nem tudjuk a megfelelő polcon kezelni, hogy egy magyar játékos topcsapatban szerepel” – miért kapták fel sokan a fejüket Szoboszlai Dominik sikerére?

Nagyon rég volt olyan magyar játékos, aki egy topcsapatban folyamatosan szerepelhet. Szoboszlai Dominik ilyen, liverpooli igazolásával itthon és nemzetközi szinten is sokan figyelnek most a magyar focistára. Követőinek száma a közösségi médiában megduplázódott, és mindent megadnak neki ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa – mondják a szakértők. Milyen jövő várhat Szoboszlai Dominikre? A Fókusz riporterének Hrutka János és Lisztes Krisztián, az RTL 3 szakértői, valamint Vincze Dávid sportmarketing-szakértő és Forgács Mariann közösségimédia-szakértő helyezte kontextusba a sportoló sikerét.

Előzetes: „Ez egy etikai műsor?” – Moldován András rálicitál Orbók Ilona ajánlatára (09.24.)

A Cápák között folytatásában Moldován András is megszerezné azt az üzletet, amire Orbók Ilona csapna le előbb. De nem ez lesz az egyetlen káosz és befektetési ajánlat a 4. részben, szeptember 24-én 19:00-tól az RTL-en.

Nézd vissza a The Voice negyedik adásának produkcióit!

A The Voice negyedik Válogatóján tizennégy énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

Leleplezve! Ő volt a Víziló álarc alatt | Finálé

Kiderült, hogy kit rejt a Víziló álarc! Ha kíváncsi vagy, hogy melyik híresség bújt meg a maszk mögött, nézd meg az Álarcos énekes 3. évadában ezüstérmet szerző versenyző leleplező videóját!

Fóliás Juci panelokat tuningolna a Cápákkal

Zsámboki Juditot sokan Fóliás Juciként ismerik a socail médiában. Férjével egy garázsból indították el családi vállalkozásukat, négy gyermekük mellett. A fóliás biznisz lényege, hogy szakik nélkül is szépíthetjük, felújíthatjuk otthonunkat. A vállalkozás fejlesztéséhez most 50 millió forintot kért a Cápéktól 8%-os tulajdonrészért.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Széken keresztül szúrta át Trokán Nóri szívét Rónaszéki Sebestyén hangja

Rónaszéki Sebestyén Szécsi Pált idézte meg a The Voice színpán, ami Curtist és Trokán Nórit is levette a lábáról. Mind a ketten megnyomták a gombot, majd együtt táncolva élvezték tovább a produkciót. „Meg fogjuk olvasztani a tévéképernyőt otthon” – mondta Nóri Sebestyénről, miután a 28 éves énekes őt választotta. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Ezeket láttad már?