Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg fagyasztott nudli
125 g paprikás kolbász
4 - 5 ek zsemlemorzsa

A sajtszószhoz

50 g vaj
50 g liszt
700 ml tej
só, bors
0.25 db szerecsendió
300 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Sokszor, ha tényleg nincs időnk, a legjobb választás egy gyorsfagyasztott nudli, mert szinte bármilyen szósszal el lehet készíteni! Most egy szuperkrémes sajtszósz került rá és rengeteg pirított kolbász, de szinte bármivel variálhatjátok!
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg fagyasztott nudli
125 g paprikás kolbász
4 - 5 ek zsemlemorzsa

A sajtszószhoz

50 g vaj
50 g liszt
700 ml tej
só, bors
0.25 db szerecsendió
300 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A nudlit bő, sós vízben a leírás szerint megfőzzük, leszűrjük. A sajtszószhoz felolvasztjuk a vajat, kicsit megfuttatjuk benne a lisztet, felöntjük a tejjel, majd fűszerezzük és csomómentesre főzzük. A legvégén belereszeljük a sajtot, és alaposan elkeverjük.

A kolbászt apróra vágjuk, zsírjára pirítjuk egy serpenyőben, majd kiszedjük. A sajtszószba belekeverjük a nudlit, majd az egészet beleöntjük egy tepsibe, megszórjuk a kolbásszal és a zsemlemorzsával, végül 200 fokos sütőben addig pirítjuk, amíg egy kis színt nem kap a teteje.

sajtszószos-kolbászos tepsis nudli
Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Ha tetszett a sajtszószos-kolbászos tepsis nudli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások