Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg fagyasztott nudli
125 g paprikás kolbász
4 - 5 ek zsemlemorzsa

A sajtszószhoz

50 g vaj
50 g liszt
700 ml tej
só, bors
0.25 db szerecsendió
300 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:

Hirdetés

Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Sokszor, ha tényleg nincs időnk, a legjobb választás egy gyorsfagyasztott nudli, mert szinte bármilyen szósszal el lehet készíteni! Most egy szuperkrémes sajtszósz került rá és rengeteg pirított kolbász, de szinte bármivel variálhatjátok!
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
1 kg fagyasztott nudli
125 g paprikás kolbász
4 - 5 ek zsemlemorzsa

A sajtszószhoz

50 g vaj
50 g liszt
700 ml tej
só, bors
0.25 db szerecsendió
300 g trappista sajt
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója az:


Hirdetés

A nudlit bő, sós vízben a leírás szerint megfőzzük, leszűrjük. A sajtszószhoz felolvasztjuk a vajat, kicsit megfuttatjuk benne a lisztet, felöntjük a tejjel, majd fűszerezzük és csomómentesre főzzük. A legvégén belereszeljük a sajtot, és alaposan elkeverjük.

A kolbászt apróra vágjuk, zsírjára pirítjuk egy serpenyőben, majd kiszedjük. A sajtszószba belekeverjük a nudlit, majd az egészet beleöntjük egy tepsibe, megszórjuk a kolbásszal és a zsemlemorzsával, végül 200 fokos sütőben addig pirítjuk, amíg egy kis színt nem kap a teteje.

sajtszószos-kolbászos tepsis nudli
Sajtszószos-kolbászos tepsis nudli

Ha tetszett a sajtszószos-kolbászos tepsis nudli receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?