Hirdetés

Vörösboros sült kolbász

Hozzávalók

2
főre
+
3 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
1 ek paradicsompüré
500 ml vörösbor
200 ml alaplé
3 db babérlevél
1 kg sütni való kolbász
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Vörösboros sült kolbász

Ha épp elfogyott otthon a mustár, és féltek, hogy szárazra sülne a kolbász, ez a megoldás mindkét problémát orvosolni fogja.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
3 fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
1 ek paradicsompüré
500 ml vörösbor
200 ml alaplé
3 db babérlevél
1 kg sütni való kolbász
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A sült kolbász elkészítése baromira egyszerű, hiszen jelen esetben nem otthon töltjük a kolbászt. 🙂 A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon.

Belekanalazzuk a paradicsompürét, majd további két perc pirítás után felöntjük a vörösborral és az alaplével, beledobjuk a babérlevelet, és végül beletesszük a kolbászokat is.

Az egészet bedobjuk a 165 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre. Mire letelik az idő, és épp befejeztetek egy részt a kedvenc sorozatotokból, a lé kicsit besűrűsödik majd.

Instant tunkolós kolbász, más mártásra már nincs is szükség hozzá. Sült krumplival az igazi. Vagy ugye tunkolós kenyérrel. 🙂

sült kolbász
Vörösboros sült kolbász

Ha tetszett ez a cuccos sült kolbász recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Ezek a kolbászos kaják is érdekelhetnek:

Kolbászos bableves héveknédlivel

Sörben sült kolbászkákkal töltött hot dog

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások