Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Izzott a levegő Dobos Evelin és Nyári Dia bokszmeccsén

A Sztárbox második elődöntőjében Dobos Evelin és Nyári Dia küzdött meg azért, hogy döntőben találkozhasson Berki Mazsival a női bajnoki címért. A felek első meccsei alapján parázs csatára lehetett számítani, de a valóság felülmúlta a várakozásokat: taktikázásról szó sem volt, a két színésznő négy meneten keresztül csépelte egymást. Az első menetben Dobos Evelin akarata érvényesült, a másodikban Nyári Dia ritmust váltott, és ő tűnt a dominánsabbnak. A harmadik Kovács Kokó István szerint nagyon szoros volt, a negyedik pedig már leginkább egy Rocky-film végjátékára hasonlított, Evelin és Dia az utolsó erejükkel, a védekezéssel már mit sem foglalkozva folyamatosan ütötték egymást. A bírók döntése szerint Dobos Evelin hatékonyabban tette ezt: az egyik pontozó ugyan döntetlennek látta a meccset, a másik kettő 39-37-es pontozással neki ítélte a győzelmet.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Éden Hotel: „A szextől bele tudsz valakibe szeretni” (12.04.)

„Szeretnélek figyelmeztetni, hogy ez a viselkedés nem megengedett és elfogadott a hotelben” – mondja Miller Dávid Csengének, aki elkeseredésében elsírja magát, később pedig Szani ad párkapcsolati tanácsot Zsófinak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.  

„Az tesz boldoggá, amit a pénzzel el tudok érni” – így gondolkodnak fényűző életükről A Város Királynői

Hétfő este a Fókusz után kezdődik az RTL vadonatúj műsora, A Város Királynői. Annának, Laurának, Mónikának, Violettának, Zsuzsinak és az anya-lánya párosnak, a Paulináknak bőven van mit a tejbe aprítaniuk, és nem szégyellik csillogó életüket megmutatni. Van, akinek már öt férfi kérte meg a kezét, de egyszer sem ment férjhez, és van, akit a Magyarországon élő görög üzletember párja hordoz a tenyerén, és senkivel nem cserélne életet. A forró helyzetek ebből a műsorból sem fognak hiányozni, például a pénzügyekben utazó Zsuzsa határozottsága és kíméletlen őszintesége nem egyszer fog problémát jelenteni a többieknek. Hogyan lettek ezek a hölgyek gazdagok, mit jelent számukra a pénz, és milyen értékeket tartanak fontosnak? 

Berki Mazsi szerint Dobos Evelin elleste az egyik trükkjét

Berki Mazsi izgatottan nézte végig Dobos Evelin és Nyári Dia meccsét, hiszen a Sztárbox második elődöntőjében kiderült, hogy kivel fog ringbe szállni a döntőben. Edzőjével ki is elemezték a színésznők mérkőzését, és ennek alapján azt üzente leendő ellenfelének: kösse még fel kicsit a gatyáját jövő vasárnapra. 

Világsztároknak is otthont adott Czeglédi Laura

A 35 éves lakberendező férjével él a főváros közepén. Czeglédi Laura párja ingatlanbefektető, akivel egy csodálatos, 22 lakásos házat sikerült kivásárolniuk, amiben több világsztár is lakott már. Életüket nemcsak Budapesten töltik, rendszeresen utaznak a 11 hektáros toszkán birtokukra is, ahol az 1000 négyzetméteres villa mellett helikopterleszálló, teniszpálya, futópálya és medencék is találhatók.

A kiszavazott játékos az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt

Az utolsó kerekasztal szertartáson egy szavazat kivételével egyhangú döntés született. A játékos távozása után azonban nem nyugodhattak meg a bent maradt hírességek, hiszen nem derült ki, hogy gyilkost vagy ártatlan küldtek-e haza.

Árpa Attila edzője szerint félkocsmai volt a nehézsúlyú összecsapás

Bár a szó szoros értelmében senki sem dőlt el a Sztárbox vasárnapi elődöntőjében, az eldőlt, hogy melyik hat versenyző jutott a döntőbe. Repkedtek a pofonok, és több sportszerű jelenetnek is tanúi lehettünk. Molnár Áron és Józan László között már az első menetben látszott a tudáskülönbség, és repült is a törölköző. A meccs végeredményét Laci higgadtan értékelte, de elismerte, abban a pillanatban nem örült edzője döntésének. Dobos Evelin és Nyári Dia meccse rendkívül szoros volt, és bár Dia került ki vesztesnek, nem szomorkodik. Aztán jött Árpa Attila és Pintér Tibor gigászi összecsapása. Brutális ütések csattantak el a szorítóban, de szerencsére senki nem sérült meg. Itt Attila bizonyult jobbnak, és bár edzője szerint „már nagyon alakul” a színész-producer boksztudása, a mostani összecsapás szerinte félkocsmai volt.

Ezeket láttad már?