Olaszos tepsis lepény
Ezt a verziót leginkább a római jellegű pizzához tudnám hasonlítani. Az, hogy mit pakol rá az ember fia, csakis ízlés kérdése. De ezt az olaszos változatot szerintem mindenki csípni fogja.

Bolognai raguval töltött lepény
Az olasz konyha egyik legismertebb raguja a bolognai ragu, amit egyébként ők abszolút nem így hívnak. 😀 De a lényeg nem ez, hanem az, hogy ez a ragu még egy lepénykenyérbe töltve is kiválóan működik!

Körtés-gorgonzolás lepényszendvics
Vannak alapanyagok, amik rendkívül jól passzolnak egymáshoz. Ilyen a gorgonzola és a körte, amit kiegészítésként még egy kis mézzel, dióval és rukkolával turbóztam fel. Egy ilyen szendvics láttán szerintem nincs ember, aki ne nyelne egy nagyot. Pláne, ha szereti a gorgonzola erős, jellegzetes ízét! :)
