Street Kitchen Guide
Amikoragyönyörmagávalragad:félnapaGerbeaudműhelyben
Régi vágyam teljesülhetett karácsony előtt: végre ellátogathattam a Gerbeaud 1000 négyzetméteres műhelyébe, ahol heti hét napon keresztül, egész nap folyik a munka. Itt készülnek az aprósütemények, torták, kekszek, a macskanyelv, a konyakmeggy és a pékáru. A látogatás végén pedig beálltam a cukrászok közé bejglit sütni.
Ha tetszett az Amikor a gyönyör magával ragad: fél nap a Gerbeaud műhelyben cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése