Gasztro
Blansírozás–mitjelent,éshogyancsináldjól?
A blansírozás egy jól hangzó szó a forrázásra. Lényege, hogy forrásban lévő vízben, alaplében, esetleg ecetes vagy máshogy ízesített forrázólében rövidebb ideig hőkezeljük az alapanyagokat.
Ha tetszett a Blansírozás – mit jelent, és hogyan csináld jól? cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése