Gasztro

Kóstoltadmárabrokkoliszárátvagyacéklazöldjét?Ittazideje,hogyelkezdd!

A Fenntartható tippek támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Bizony, számtalan olyan zöldséget ismerünk, amiknek csak bizonyos részeit fogyasztjuk. A brokkolinak vagy karfiolnak csak a virágait, a póréhagymának pedig csak a zöld részét. Pedig ezzel értékes és igazán finom falatoktól fosztjuk meg magunkat. Nem is beszélve a maradékmentésről, ami a környezet védelme miatt sem elhanyagolható szempont.

Ha tetszett a Ne dobd ki! A brokkoli szára és a cékla zöldje is ehető cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!