Gasztro

Feketén-fehéren:ezakávétitka

Feketén, röviden vagy sok vízzel, kevés tejjel, esetleg csupa tejhabbal, gőzölgően forrón, sőt jéggel megpakolva. Ugye te is kitaláltad, hogy a kávéról van szó? Az ital, amelyet nem véletlenül kedvelnek világszerte oly sokan, nemcsak különleges ízével, de a benne található koffeinnel is sokakat levesz a lábáról – vagyis épp ellenkezőleg: órákra ellát energiával. De vajon miért ennyire népszerű és mitől lesz a kávé specialty? Ezeknek jártunk utána Skriba Máté baristával.

Ha tetszett a Mi a jó kávé titka? cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!