Street Kitchen Guide

MilánóiépítésznyitottpizzériátazAkácfautcában

A Street food éttermek támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

Bár pár éve még koránt sem ez volt a helyzet, most már Budapesten is lehet jó pizzát enni. Miután alaposan megismerkedtünk itthon az eredeti nápolyi pizzával, kezdenek nyílni az olyan pizzériák is, amelyek jó minőségű, de már vállaltan nem nápolyi pizzát sütnek. Éppen egy ilyen új hely nyílt múlt héten az Akácfa utcában, Belli di Mamma néven, amit egy milánói építész, Riccardo Bianchi  álmodott meg.

Ha tetszett a Milánói építész nyitott pizzériát az Akácfa utcában cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!