Gasztro

Hogyankészülatökéletespergősrizs?

Az Okos tippek a konyhában támogatója:
Tartalom szponzorációs logó

A rossz rizs a halálom, a zacskós rizs pedig szerintem az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűn. Sosem értettem, amikor valaki energiát fektet abba, hogy megfőzzön egy finom ebédet, és pont a rizst nem készíti el jól, és egy fűrészporos, száraz rizzsel rontja el a végeredményt. Pedig rizst főzni egyáltalán Nem bonyolult, nem kell hozzá Michelin-csillagos séfnek lenni, és a rizsfőző edény is fölösleges. Szubjektív rizsfőzési tanácsadó következik.

Ha tetszett a Hogyan készül a tökéletes pergős rizs? cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!