Street Kitchen Guide
Többévigérleltsonkákatkóstoltunk
Húsvét előtt Kerekes Sándor séfnél jártunk sonkakóstoláson a Gléda vendéglőben. Kerekes amellett, hogy a magyar gasztroélet egyik ismert séfje, hét éve a Harangod Völgye Húsüzem tanácsadójaként is tevékenykedik. Itt saját receptje szerint készít szalámikat, jó pár éve pedig többek között magyar mangalicából készült sonkát is érlelnek spanyol technológiával.
Ha tetszett a Több évig érlelt sonkákat kóstoltunk cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
További cikkek
További cikkek
Cikkek
Összes cikk
Cikkek
Összes cikk
Guide videók
Összes guide találat
Összes guide találat
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése






