Hirdetés

5 recept anyák napjára: ezekkel lepd meg anyukádat vasárnap!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ha eleget hallod, hogy éjszaka meghalhatsz, tényleg halálfélelmed lesz” – Szabados Ági és Tapasztó Orsi Az Árulókról

Tapasztó Orsi és Szabados Ági is azonnal tudta, hogy részt akar venni Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, aminek végül Mohai Tamással együtt elvitték a fődíját. „A fél ország függő lett, ezt szorozd meg százzal” – mondta az élményről Ági, aki a játék felétől azért imádkozott, hogy ne hívják be gyilkosnak, míg Orsi tűzbe ment volna Görög Zita ártatlanságáért. Az rtl.hu-nak elmondták, mitől lehetett volna gyanúsabb nekik Törőcsik Dani, ha jobban figyelnek, hogy mi volt a kulcs Nádai Anikó leleplezéséhez, hogy miért nem vállalták be a végén Moha kiszavazását, és hogy miért nem lehetett felkészülni a lelki megpróbáltatásokra.

Nemzetközi szakmai elismeréssel díjazták A Királyt

2023. december 7-én tartották meg Zágrábban a New Market Awards nemzetközi, szakmai díjátadót, ahol magyar sikert ünnepelhettünk. A Király dráma kategóriában második helyezést ért el.

Kovács Kokó István: Molnár Áron meglepetés, Árpa Attila kiütéses győzelme viszont nem biztos, hogy az lenne

Berki Mazsit már az elején favoritnak gondolták, de nagyon szépen felnőtt mellé Dobos Evelin, aki az utolsó fél percben fordította meg a Nyári Dia elleni meccset Kovács Kokó István szerint. A Sztárbox szakmai supervisora az rtl.hu-nak elemezte az eddig látottakat, és elmondta azt is, miért nem olyan esélytelen Árpa Attila Brasch Bence ellen, mint azt sokan gondolják, illetve miért nagyon veszélyes Molnár Áron a nagyobb boksztudással rendelkező Rácz Jenőre a Sztárbox döntőjében.

Egy újabb vita miatt kettészakadt A Város Királynői baráti társasága – ez történt a 3. részben

A Város Királynői 3. epizódjában egy két perces késés indította el a lavinát, ami ahhoz vezetett, hogy két táborra bomoljon a társaság. A nézeteltérés odáig fajult, hogy Laura, Anna, Paulina és édesanyja maguknak hívtak egy taxit, míg a többiek egy Rolls Royce-szal indultak el a divatbemutatóra. A barátnők között tomboló feszültség az ottani hangulatra is rányomta a bélyegét. 

„Kritikán alulian viselkedett” – Zsuzsi többeknél kihúzta a gyufát a pezsgőöntéssel

Zsuzsi pezsgőöntő akciója mindenkit ledöbbentett. Móni nem mondta ki nyíltan, de belülről fortyogott, Violetta pedig elhívta beszélgetni a dühös üzletasszonyt, hogy tisztázzák, ilyet nem illett volna csinálnia, nemhogy Athénban, de máshol sem. 

„Ha én érek ki hamarabb, vége lesz” – Paulina mama lánya után repül, hogy helyre tegye Zsuzsit?

Paulina telefonon panaszolta el édesanyjának, hogyan viselkedett vele Zsuzsi. Ezen Paulina mama annyira kiakadt, hogy azonnal repülőre akart ülni, hogy személyesen rendezhesse a nézeteltérést. Bár lányának jól esett az aggodalom, megpróbálta lenyugtatni.

Szerződést íratott édesanyjával Solomon Zsuzsanna: nem kritizálhatja külsejét a gyerekei és mások előtt

Solomon Zsuzsanna sikeres üzletasszony, aki nemcsak megkeresni, de elkölteni is szereti a pénzt. Ars poeticája a kihívó ruhák, a csillogás és a luxus. Célja pedig, hogy évről évre jobban nézzen ki. A rengeteg munka és szépségterápia mellet nem sok ideje marad a ház körüli teendőkre, mint például a kertészetre, medencetakarításra vagy kutyasétáltatásra, ezért minden feladatra külön embere van. Mindezek mellett édesanyja is segédkezik, akivel szigorú alkut kötöttek.

Ordítás, szurkálódás, divatbemutató és sértődés – így telt A Város Királynői londoni kiruccanása

Még ebédhez sem ültek A Város Királynői, már elcsattantak az első beszólások. A heves vita odáig fajult, hogy London közepén egy luxusétteremben ordibálva szidta egymást Paulina, Violetta és Zsuzsi. A feszültség rányomta bélyegét a későbbi divatbemutatóra is, így a nap végére teljesen kettészakadt a társaság.

Ezeket láttad már?