Hirdetés

Aranygaluska vaníliasodóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fülöp Denisának nem ez volt az első The Voice szereplése, Virág Timóteusék új családra találtak Magyarországon

A tehetsége miatt cikizték, Curtis most lecsapott rá. Fülöp Denisa néhány éve Romániában, a Voice Junior változatában már színpadra lépett. Virág Timóteus és családja Munkácsról menekült el az orosz-ukrán háború kezdetén. Itthon egy lelkipásztor lányai hívták fel a figyelmét a Voice-ra, ő pedig úgy érezte, lehet pont a tehetségkutatóba való jelentkezés adhat értelmet annak, hogy Magyarországra menekültek.

„Belecsempésztem a kajájába a csirkecombot” – Kurta Zsuzsa megváltoztatta unokahúga étrendjét

A Konyhafőnök Fináléja előtti nagy napon Kurta Zsuzsát unokahúga, Orsika segíti a konyhában. Bár eddig nem sokszor főztek együtt, Zsuzsa úgy érzi, hogy a megfelelő személyt választotta a feladatra. A stratégiájukról és közös élményeikről meséltek az rtl.hu-nak, és Orsika azt is elárulta, hogy Zsuzsának melyik főztje elengedhetetlen a családi összejöveteleken.

Fél év gyaloglás után érkezett meg Magyarországra az afgán fiú, aki itt találta meg „második anyukáját”, és szeretett bele Ady verseibe

Obaidullah Shinwari 11 évesen Iránból egyedül érkezett Magyarországra. Obaid Afganisztánban született, de a folyamatos harcok miatt 6 éves korában Iránba költöztek családjával, ahol nagyon szegény körülmények között éltek. Gyakran éheztek és iskolába sem tudtak járni. Éppen ezért néhány évvel később az édesanyja és bátyja elindították őt egy hosszú, ismeretlen úton, egy jobb élet reményében Nyugat-Európa felé. 11 évesen ő lett az első olyan Magyarországra érkezett kiskorú menekült, akit nevelőszülő nevel. 

Földi paradicsomba csábította a Cápákát az ismert Pomodorini márka vállalkozója

Mannheim Anett magyar, kézműves, prémium paradicsomos vállalkozását hozta el a Cápáknak, amit többeknek már be sem kellett igazán mutatnia. A mezőgazdasági családból származó anyukának szülési szabadságán jött az ihlet, hogy olyan vállalkozást szeretne felépíteni, amit családja mellett is sikerre tud vinni. Tíz millió forint és egy mentor reményében érkezett most az RTL üzleti showműsorába, hogy megduplázza a Pomodorini disztribúcióját – ezért cserébe 10%-ot ajánlott fel vállalkozásából a befektetőknek.

Bemutatták a világ legnagyobb, 100 méter magas mozivásznát

A világ legnagyobb mozivásznát mutatták be Las Vegasban. Az óriási gömb alakú építményt Darren Aronofsky, a Fekete hattyú, A pankrátor, és a Bálna rendezője álmodta meg. A képernyője 1,2 millió LED-korongból áll, mindegyik korong 48 egyedi LED-diódát tartalmaz, amelyek 256 millió különböző szín megjelenítésére képesek. Nagyjából 100 méter magas és 157 m széles. Elsőként egy természetfilmet vetítettek rajta, és várhatóan egyre több alkotást láthat így a szerencsés közönség. 

Előzetes: „Itt mindig ilyen feszkó van?” – Lakatos Márk meglepődik Rácz Jenő kiakadásán

A Finálé okozta izgalmak a kóstoláson is feszültséget szülnek a zsűritagok és a vendégek között? Lakatos Márk, Herceg Erika és Balogh Levente meglepetten nézik Rácz Jenőt, amikor kiadja az indulatait. A Finálé pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Pajzán hálószobatitkok és kínos történetek – ismét megnyitotta kapuit a Nyerő Páros villája

Újabb nyolc sztárpár költözött a Nyerő Páros villájába, majd az évad első próbatételén is megmérettették magukat. A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Balázs kérdései hamar felborzolták a kedélyeket: többek között kiderült, hogy Henry Kettner pucéran helikopterezett a főutcán, Joe-t pedig egy nudista strandon érte baleset.

Miklósa Erika Manuelnek: Nem vetted észre, hogy most jól énekeltél

A forgatás szünetében Manuel a Sweet Dreams című dalt énekelgette a tőle megszokott stílustól eltérően, ami Miklósa Erika szerint nagyon jól áll coachtársának. Vajon Manuel bevállalná, hogy ilyen dalokat is előadjon?

Ezeket láttad már?