Hirdetés

Créme brulée fánk

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Hatalmas teher került le a vállamról” – újabb gyilkos búcsúzott a játéktól

Tapasztó Orsi megérzését követve az utolsó pillanatban összefogtak az ártatlanok, és sikerült gyilkost találniuk a kerekasztal ceremónián. Az áruló búcsúját és vallomását visszafojtott lélegzettel hallgatták végig a hírességek. 

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” – a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől

Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

„Családos férfiről van szó, ezért hosszú betegsége során senkinek nem jutott eszébe HIV-tesztet csinálni” – Márta férjétől kapta el a fertőzést

December 1. az AIDS elleni küzdelem világnapja és a HIV vírus felfedezésének 40. évfordulója. Míg korábban jobbára férfiak fertőzöttek meg, az utóbbi években folyamatosan emelkedik a nők száma. A Fókusznak most Márta beszélt betegségéről. Ő 23 évvel ezelőtt kapta el a vírust. Korábban, amikor kérdezték, mindig elmesélte, hogy a férjétől kapta el. Ma már nem akar beszélni róla, mert nem akarja, hogy arra terelődjön a téma, hogy valaki bűnös és valaki áldozat. Mert nincsenek jó és rossz HIV-vel élők. Milyen az élet HIV pozitívként, és hogy lehetne harcolni a fertőzések ellen? Kiderül a videóból. 

„Nagyon remélem, hogy tényleg gyilkos vagy” – újabb hírességet száműztek a kastélyból

A kerekasztal körül kirobbanó parázs viták, és több felmerülő név után a hírességeknek egy nagyon nehéz döntést kellett meghozniuk. Az eszükre vagy a megérzéseikre hallgassanak? 

Világsztároknak is otthont adott Czeglédi Laura

A 35 éves lakberendező férjével él a főváros közepén. Czeglédi Laura párja ingatlanbefektető, akivel egy csodálatos, 22 lakásos házat sikerült kivásárolniuk, amiben több világsztár is lakott már. Életüket nemcsak Budapesten töltik, rendszeresen utaznak a 11 hektáros toszkán birtokukra is, ahol az 1000 négyzetméteres villa mellett helikopterleszálló, teniszpálya, futópálya és medencék is találhatók.

Előzetes: „Kiváló játékosnak tartalak” – Mohai Tamás új nevet dob be a kerekasztal szertartáson (12.01.)

Mohai Tamás mindent megtesz, hogy bebizonyítsa társainak, hogy nem ő az egyik gyilkos. Nádai Anikót nagyon megérinti a színész helyzete, hiszen tudja jól, hogy igazat mond. Vajon milyen fordulatok várhatóak a szavazáson? Pénteken 19:45-kor kiderül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban új részében!

A Király – Nyomozni kezd a rendőrség Zámbó Jimmy gyanús balesete miatt (11.27.)

A rendszerváltás idején Jimmy főnök a Casanovában, de már belefásult a vendéglátózásba. Megismerkedik a menedzser Joóssal, aki látna Jimmyben fantáziát – amennyiben az hajlandó lenne lemondani a rocker imidzsről. Egy korábban ismeretlen társaság jelenik meg a Casanovában, hogy felajánlják védelmi szolgálataikat. A főnökasszony elküldi őket, de nem sokkal később huligánok támadnak rájuk. Ez egy hadüzenet, de Prodan megnyugtatja Jimmyéket: le fog számolni az ellenséges bandával.

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

Ezeket láttad már?