A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
- 170 g dió
A fantasztikus desszertek támogatója a
A fantasztikus desszertek támogatója a
Hozzávalók
- 300 g étcsoki
- 200 g barna nádcukor
- 200 g vaj
- 5 db tojás
- 100 g finomliszt
- 30 g holland kakaópor
- 1 mk sütőpor
- 170 g dió
A diós brownie egy igazán tuti továbbgondolása az eredeti receptnek, ezt a változatot is érdemes kipróbálni.
A brownie elkészítéséhez először egy nagy tálban, vízgőz fölött összeolvasztjuk a csokit, a cukrot és a vajat. Mikor homogén, belekeverjük a tojásokat, majd a többi hozzávalót is, 140 g durvára vágott dió kíséretében. Egy 20 x 25 cm-es tepsibe öntjük a masszát, és megszórjuk a maradék 30 g durvára vágott dióval. 175 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd hagyjuk hűtőhidegre hűlni, mielőtt szeleteljük.
- Elkészítési idő: 15 perc
- Sütési idő: 20 perc + hűtés
Ha tetszett a diós brownie recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!