Hozzávalók
A karamellöntethez:
- 150 g cukor
- 150 ml tejszín
A browniehoz:
- 250 g étcsokoládé
- 250 g vaj
- 270 g cukor
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- 1 csipet fahéj
- 180 g liszt
- 30 g holland kakaópor
Hozzávalók
A karamellöntethez:
- 150 g cukor
- 150 ml tejszín
A browniehoz:
- 250 g étcsokoládé
- 250 g vaj
- 270 g cukor
- 4 db tojás
- 1 csipet só
- 1 csipet fahéj
- 180 g liszt
- 30 g holland kakaópor
A karamellöntethez a cukrot karamellizáljuk egy edényben, hozzáöntjük folyamatos keverés mellett a tejszínt, megvárjuk amíg újra felolvad majd félre húzzuk. A brownie alapjához a csokit a vajjal és cukorral együtt összeolvasztjuk vízgőz fölött. Mikor összeolvadt, hozzákeverjük a tojásokat, sót, fahéjat, kakaóport és a lisztet. A masszát a tepsibe simítjuk, rálocsoljuk a karamellöntetet, villával márványozzuk és 170 fokos sütőben 25 percig sütjük. Mikor kihűlt, szeleteljük.