Hozzávalók
- 300 g cukkini
- 1 db tojás
- 1 ek kókuszolaj
- 1 mk vaníliaaroma
- 100 ml víz
- 100 g liszt
- 50 g fehérjepor
- 1 csipet só
- 2 ek holland kakaópor
- ½ csomag sütőpor
- 100 g eritrit (vagy xilit)
- 100 g cukormentes csoki
- 50 g pekándió
Hozzávalók
- 300 g cukkini
- 1 db tojás
- 1 ek kókuszolaj
- 1 mk vaníliaaroma
- 100 ml víz
- 100 g liszt
- 50 g fehérjepor
- 1 csipet só
- 2 ek holland kakaópor
- ½ csomag sütőpor
- 100 g eritrit (vagy xilit)
- 100 g cukormentes csoki
- 50 g pekándió
A cukormentes cukkini-brownie elkészítéséhez először meghámozzuk, és lereszeljük a cukkinit egy tálba, majd hozzákeverjük a tojást, a kókuszolajat, a vaníliát és a vizet.
Egy másik edénybe kimérjük a lisztet, hozzákeverjük a fehérjeport, a sót, a kakaót, a sütőport és az édesítőt.
Összekeverjük a két tál tartalmát, ha túl száraznak találjuk, teszünk még hozzá egy kis vizet, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a keveréket. Feldaraboljuk a csokit és a pekándiót, majd ízlés szerint megszórjuk vele a massza tetejét.
175 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 20-25 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. A kész brownie-t kivesszük, és kb. 30 percig hűlni hagyjuk.
Előkészítési idő: 60 perc
Ha tetszett a cukormentes cukkini-brownie receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!