Hirdetés

Körtés süti

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente Moldován Andrásnak: Mentsd meg azokat, akiknek van haja! – Cápák között Online Pitch

A TikTokon is népszerű mesterfodrász saját fejlesztésű hajápolási termékeivel érkezett a Cápák elé. A 45 éves Hegedűs Zoltán több évtizedes szakmai tapasztalata alapján  alkotta meg a BubblyPro vegán termékcsaládot, melynek mottója: „Szeresd a hajad!” – Moldován András nehezen tudott azonosulni ezzel az üzenettel, de Balogh Levente segített neki. A Cápák most 50 millió forintért 8%-os tulajdonrésszel szállhatnának be a szépségiparba, ezzel a vállalkozással.

Megszületett Németh Kristóf harmadik gyereke: Zita egy kádban szülte meg Olivért, akinek már néhány hónaposan megvan az óvodai jele is

Bővült Németh Kristófék családja. A színésznek és feleségének, Zitának augusztus 3-án született meg második közös kisfiúk. A szülők több különböző riadótervet készítettek attól függően, mikor kell kórházba indulniuk. Zita végül kádban hozta világra Olivért – a szülés mindössze 2 órán át tartott. De miért lett Kristófból DJ a szülés alatt, és honnan jött a még alig kéthónapos baba óvodai jele? A boldog szülők a meghitt és különleges pillanatokról a Fókusznak meséltek. 

Több százezret érő cipőgyűjtemény, rajongói ajándékok és egy különleges cica – Manuel megmutatta a Fókusznak az otthonát

Manuel nagyon óvja a magánéletét, de most a Fókusszal kivételt tett, és megmutatta az otthonát, ahol rengeteg személyes emléket és egy menő cipőgyűjteményt is láthatnak. Mindezt egy igazi kis tigris őrzi, Jungle, Manuel bengáli cicája. Az is kiderül, hogy hogy ismerte meg Marics Petit és hogy került hozzá az énekes bankkártyája. A Voice coacha már gőzerővel készül csütörtöki Budapest Parkos nagykoncertjére, ahová a Fókuszt is meghívta,  így nálunk láthatják majd a buli sztárfellépőit és kulisszatitkait.

„Nagy kihívás volt, először visszamondtam” – Azahriah írta a főcímdalt a Valami Amerika sorozathoz, elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat

Pénz, hírnév, csillogás – meg a kék majom, azaz újjáéled a Valami Amerika világa. A népszerű moziból az RTL+-ra készül új sorozat, amelynek a főcímdalát napjaink legmenőbb énekese Azahriah szerezte. Az énekes-dalszerző elárulta, hogy először akkora kihívásnak tartotta a feladatot, hogy nem akarta elvállalni, filmzenét ugyanis szerinte egészen máshogyan kell írni. Aztán mégis belement, a zenét és a szöveget is ő szerezte, a Fókusznak pedig elárulta, hogy néz ki nála az alkotási folyamat. Megmutatjuk azt is, hogyan készült a klip, amiben most először láthatnak több részletet az új sorozatból.

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Sárközi Ákos a feleségéről: Nekem ő az álomnő, vigyáznom kell rá

Sárközi Ákost A Konyhafőnök egyik zsűritagjaként sokan ismerik, de ezúttal nem gasztronómiai szempontból voltunk rá kíváncsiak. Mi a legnagyobb félelme? Milyen apának tartja magát, és mi legidegesítőbb szokása? 10 kérdéses interjúnkban többek között ezekre kerestük a választ.

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

„Az önbizalmam is nagyobb lett” – Kurta Zsuzsa nem csak A Konyhafőnök fődíját vitte el

Rácz Jenő versenyzője, Kurta Zsuzsa nyerte meg A Konyhafőnök jubileumi évadát, így a dicsőség mellett a 10 millió forintos jutalom is az övé. A győztes az RTL-nek mesélt a benne kavargó érzelmekről, és elárulta, hogy nemcsak a konyhában tanultakat tudja majd hasznosítani, de az élet más területein is rengeteget fejlődött a műsornak köszönhetően. Rácz Jenő is osztozott az örömében, és elárulta, mit tervez a győztes mentorának járó kupával.

Ezeket láttad már?