Hirdetés

Mogyorós kalács

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Azahriah nyomdokaiba lép a rapsztárok új generációja: raktárból, éttermi konyháról, iskolapadból kerültek nagyközönség elé a 17-20 éves rapperek

Van, aki még be sem töltötte a tizennyolcat, de már több ezren tombolnak a koncertjén. Milliós lejátszású trapslágerek dalszerzője, valamint egy női rapper, Sisi is ott van a feltörekvő fiatal zenei tehetségek között, akikre egyre többen figyelnek itthon, és meghatározó szereplőivé válhatnak a hazai zenei életnek.

„Volt egy olyan érzésem, hogy Péter és Zsolt is figyel föntről” – Kiss Péter nehezen találta a szavakat, amikor feljutott a hegyre, ahol a fia meghalt

Kiss Péter családja feljutott a több mint 8500 méter magas Kancsendzönga alaptáborába, hogy méltó módon elbúcsúzzon a tíz évvel ezelőtt fiatalon elhunyt hegymászótól, aki Erőss Zsolttal együtt meghalt a hegyen. A megható pillanatokról a Fókusz exkluzív riportot készített, ugyanis stábunk is részt vett az emléktúrán.

Suhajda Szilárd lehet az első magyar, aki minden segítség nélkül feljut a Mount Everest csúcsára

Eddig 14 ezren érték el a Föld legmagasabb csúcsát, de közülük csak kétszázan úgy, ahogy most Suhajda Szilárd próbálta meg, oxigénpalack és kísérő nélkül. A 41 éves hegymászó a Fókusznak nyilatkozott indulás előtt. 

„Még zavarban vagyok” – a Mellékhatásban tűnik fel és alakít „megoldóembert” Dietz Gusztáv

A Több mint testőr főszereplői akár Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv is lehetne, ugyanis tizenöt éve, amikor megismerték egymást egy rendezvényen, a szépségkirálynőre Gusztáv vigyázott, aki akkor biztonsági őrként dolgozott. Most a színészkedésbe is belekóstolt, és a Mellékhatásban tűnik fel. Ha kíváncsiak Dietz Gusztáv legújabb alakítására, már megnézhetik a legújabb epizódban az RTL +-on.

Időjárás 2023-05-27

Az éjszakai órákban 7 és 15 fok közé hűl le a levegő. Holnap napközben is napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel, ezek leginkább a délkeleti országrészben törhetnek olyan magasra, hogy záporeső, zivatar alakuljon ki belőlük.

Istenes Bence szíve megenyhült, így Gyuri kapott egy második esélyt, és bezsebelte a legértékesebb nyereményt

A Cserebere játékban ezúttal egy amerikai football egyesület, a Darazsak alapítója tehette próbára magát. György első nekifutásra az ötből egy termék értékét sem találta el, Istenes Bence azonban adott neki egy újabb lehetőséget a bizonyításra.

Ezen akadt ki Zámbó Marietta: így koronázták meg Peter Srámeket New Yorkban

Peter Srámek nemrég New Yorkban járt, ahol egy koncertet is adott A Király dalaiból az ott élő magyaroknak – akik cserébe koronát tettek a fejére egy hófehér limuzinban. 

Mindenki találgat, mi történt Petics Kristóffal

Mi okozhatja egy tehetséges fiatal fiú halálát? Petics Kristóf barátai szerint baleset történt, Mc Hawer a munkakapcsolatukról mesélt és egy pszichológust is megkérdeztünk arról, hogy mit jelent pontosan a bipoláris zavar és hogyan kezelhető ez a betegség.

Ezeket láttad már?