Hirdetés

Zserbógolyó

Hozzávalók

5 ek darált dió
250 g darált keksz
10 db aszalt sárgabarack felezve
4 ek sárgabaracklekvár
3 ek cukor
2 csomag vaniliás cukor
100 ml tej
100 ml rum
1 citrom reszelt héja
2 ek holland kakaópor
200 g étcsoki
Hirdetés

Zserbógolyó

Ha nem szeretnétek sok időt tölteni a konyhában, viszont a “zserbóélményre” vágytok, hoztunk egy szuper gyors receptet: a zserbógolyót. A zserbóíz garantált! :P
Hirdetés

Hozzávalók

5 ek darált dió
250 g darált keksz
10 db aszalt sárgabarack felezve
4 ek sárgabaracklekvár
3 ek cukor
2 csomag vaniliás cukor
100 ml tej
100 ml rum
1 citrom reszelt héja
2 ek holland kakaópor
200 g étcsoki

Az elfelezett aszalt sárgabarackot ha tehetjük egy éjszakára a rumba áztatjuk. Egy tálban a csoki kivételével összekeverjük a hozzávalókat (a házi sárgabarack lekvárunk receptjét itt találjátok). Kis golyókat formázunk és a közepébe rakjuk a beáztatott aszalt barackot. Berakjuk a fagyasztóba kb. 20 percre. Közben gőz fölött felolvasztjuk a csokit és a lehűlt golyókat belemártjuk.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások