Hirdetés

Fitt paradicsomos húsgombóc

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fülöp Denisa: Four moods (Azahriah)

Fülöp Denisa a The Voice ötödik meghallgatásán Azahriah Four moods című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Bántalmazott tehetségeket, szívbemarkoló történeteket és egy külföldön élő magyar sztárt is megismerhettünk a The Voice 5. Válogatójában

Több olyan versenyző is érkezett a The Voice 5. Válogatójára, akiket azért zaklatnakak, mert küzdenek az álmaikért. A szívbemarkoló történetek kapcsán Miklósa Erika könnyek között vallott saját traumáiról, Curtis pedig nemcsak coachtársát vigasztalta meg, de kiállt a bántalmazott 14 éves énekes mellett is. 

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

Miklósa Erika férje megtréfálta Curtist

A Válogató szünetében Curtis felelevenítette az iskolás éveit, majd mikor szóba jött a sport, Miklósa Erika a férjéről mesélt, aki egyszer borsot tört Curtisék orra alá. „Akkoriban fogyasztottam alkoholt, ott sok minden kimaradt” – mondta a rapper, aki nem igazán emlékezett a történtekre.

„Itt szívesen meghalnék” – a szocialista ipar szimbóluma volt a hőerőmű Inotán, ami talán újra tündökölhet

Az inotai hőerőmű az ’50-es évek legnagyobb ipari beruházása volt Magyarországon, egykor a szocializmus egyik szimbólumának számított. A párt akkoriban úgy húzta fel az épületeket, hogy azok formálják a társadalmat. Az emberek együtt mentek a gyárba, közösen ettek a menzán, utána a kocsmázás is csoportos tevékenységként működött. A rendszerváltás azonban betett a létesítménynek, amit 2001-ben végleg bezártak. Egy ideje azonban Inota újra virágozni kezdett, és talán megint szimbólummá válhat. 

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Manuel: Engem is sokat bántottak az iskolában, és nézd meg, itt ülök!

A coachok közül többen azt gondolták, egy színésznő énekel a The Voice színpadán, amíg meg nem fordultak, és meg nem látták Pásztor Vancsó Viktort. A 14 éves fiú azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert szeretné, ha végre elfogadnák az emberek és az iskolatársai. Miután Curtis megtudta, milyen sokan bántják Viktort, komoly üzenetet küldött a gúnyolódóknak, majd Manuel is kifejtette véleményét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

„Senki nem lesz belőled!” – Miklósa Erika könnyek között idézte fel édesapja szavait

László Annamária félelmei feltépték Miklósa Erika sebeit, ugyanis ő is tele volt félelemekkel 36 éves koráig: „Azt gondoltam, hogy nem vagyok elég jó.” Erika coachtársai nem hittek a fülüknek a vallomás hallatán, ezért Curtis nem is hagyta annyiban a témát, majd öleléssel vigasztalta az operaénekesnőt. 

Ezeket láttad már?