Hirdetés

Fehérboros brokkolikrémleves kéksajttal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Egészen hihetetlen, hogy oda fel tud sétálni egy átlagos gödöllői fiú” – interjút adott a Fókusznak a legfiatalabb magyar, aki feljutott a Mount Everest csúcsára

Nemrég ért haza Price Márton Péter Dohából. A 29 éves Márton ezzel a hatodik és egyben legfiatalabb magyarként mászta meg az Everestet. Május 3-án érkezett meg az Everest alaptáborába, majd 11 nappal később már el is érte a világ legmagasabb csúcsát oxigénpalack használatával. Ehhez azonban az kellett, hogy már februárban elkezdte a felkészülést. A Fókusznak a mászást megelőző időszakról, és arról is beszélt, a fizikai megterhelés mellett milyen nehézségei vannak a hegyen egy mászónak. 

„Nem biztos, hogy visszajövünk” – magyarok és a Mount Everest az első Himalája-expedíciótól napjainkig

Erőss Zsolt volt az első magyar, Ugyan Anita az első magyar nő, aki feljutott a Csomolungma tetejére. A magyar hegymászás legfontosabb mérföldkövei az 1983-as első magyar Himalája-expedíciótól ritkán látott képekkel a Fókusz riportjában.

Előzetes: A párja és a szeretője kísérte el a Tippelj és vidd el! játékosát a forgatásra?

Meglepő mondat hagyja el a Tippelj és vidd el! játékosának száját a következő részben. További részletek csütörtökön 20 órától az RTL-en.

A Tippelj és vidd el! 76 éves játékosa fiatalokat megszégyenítő energiával robbant be a stúdióba

A hetvenes éveiben járó Györgyi, aki – állítása szerint – képben van az aktuális árakkal, hiszen mindennap boltba jár, azonnal levette a lábáról Istenes Bencét kicsattanó lelkesedésével és pozitív kisugárzásával. A kérdés már csak az volt, hogy a nyugdíjas játékos a gyakorlatban is tudja-e kamatoztatni tudását.

A mi kis bakink – Peller Anna megijedt jelenet közben, Schmied Zoli mentette volna a menthetetlent

Peller Anna és Schmied Zoli jókedvűen táncoltak a kamerának a jelenet forgatása közben, Szabó Győző nem bírta elmondani nevetés nélkül a szövegét, Debreczeny Csabát pedig egy biciklizár tartja fogságban. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este az RTL-en!

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Három vulkán tört ki egyszerre a Föld egymástól távol eső pontjain – Geológussal kerestük a választ az okára

Egyszerre három vulkán is működésbe lépett az elmúlt napokban: egy Afrikában, egy a távoli Mexikóban és egy Európában. Mindhárom ugyanazon a napon tört ki. Véletlen egybeesés? Vagy van valamiféle kapcsolat a vulkánkitörések között? Harangi Szabolcs geológus segített eligazodni a vulkánok világában. 

Soha nem látott karácsonyi produkció: Presser Gábor és Zorán együtt énekli az Ünnep című dalt

A magyar zenei élet két legendás alakja olyan produkciót adott elő szenteste, ami nemcsak a nézőknek, de a Fókusz stábjának is ajándék volt. A négy évtizede született dalt még sosem énekelték együtt, Presser Gábor pedig csak egyetlen egyszer énekelte el az elejétől a végéig, amikor megmutatta Zoránnak. 

Ezeket láttad már?