Hirdetés

Sült karfiolsteak kápia paprikás hummusszal

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Nem folytatom az Omegát, az Omegának vége”– a zenekar legendás gitárosa, Elefánt megjárta a poklot, miközben elvesztette zenésztársait, ő maga is rákkal küzdött

Elefánt az elmúlt négy évben pokoli küzdelmet vívott a rákkal: miután megműtötték, újra kellett tanulnia járni, majd ismét kiújult a daganat, de nem adta fel az Omega gitárosa. 

Élete első erőemelő versenyére készül Polyák Lilla

Hatvan kilóval guggol, pedig korábban súlyok nélkül is nehezére esett. Fekvenyom és szakít, pedig sosem hitte volna, hogy ekkora szenvedéllyel emelgeti majd a súlyzót. Polyák Lilla színésznőt férje, Gömöri András Máté csábította le az edzőterembe azért, mert Lillának sokat fájt a dereka.

Unalmas, kiszámítható világ felé tartunk, amiben a számítógép kiismer minket, és mindent előre tud – ehhez a Fókusz-riporthoz már a ChatGPT írta a felvezetőt

Egyes szakértők úgy vélik, a mesterséges intelligenciának olyan hatása lesz, mint amikor feltalálták az elektromos áramot, vagy bekapcsolták az első számítógépet. Óriási szerepe van a rákkutatásban, és könnyedén felismeri a bőrgyógyászati problémákat is. A ChatGPT szoftver birtokában van az emberiség szinte összes tudásának, így minden kérdésünkre képes válaszolni, megoldásokat kínálni. Balogh Péter szerint az MI a legjobban fizetett szakmákat is átalakítja, és azt is elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer az emberre nézve is veszélyessé válhat.

Éld túl a kalandot! Jelentkezz a Survivorbe!

A Survivor, a világ legkeményebb valóságshowja hétköznapi hősök jelentkezését várja a kitartás, a taktika és a túlélés játékába! 

„Kivégzéseket” tartottak a 17-18 éves gimnazisták – a cenzúra túlreagálta a Petőfi-évfordulóra készült legendás filmet

A Petőfi '73 című kultfilmmel nem az volt a baj, hogy mit mondott több mint száz évvel korábban Petőfi, hanem hogy mit mondtak 1972-ben azok a középiskolás diákok, akikre még a főszerepeket is rábízta Kardos Ferenc rendező. Ötven évvel a bemutató után szereplők és a stáb tagjai találkoztak újra, a XXI. század stábja pedig jelen lehetett a különleges randevún.

A boldog nemzetek titka – de mi, magyarok miért nem lehetünk közöttük?

Finnország egymás után hatodszorra lett a legboldogabb ország. A Gallup Intézet idén is elkészítette a World Happiness Report-ot, azaz a világ legboldogabb országainak ranglistáját. Kitalálja, Magyarország hol végzett ezen a listán?

Így készül Balogh Levente falusi tojásrántottája – ismerd meg közelebbről az ásványvízkirályt!

A magyaros vagy a külföldi konyhát szereti? Az irodai munkavégzést vagy a home office-t támogatja? A szénsavas vagy a szénsavmentes vizet preferálja? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre is válaszol Balogh Levente az rtl.hu-nak adott interjújában.

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Ezeket láttad már?