Hirdetés

Cukormentes piskótatekercs

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Itt mindig ilyen feszkó van?” – Lakatos Márk meglepődik Rácz Jenő kiakadásán

A Finálé okozta izgalmak a kóstoláson is feszültséget szülnek a zsűritagok és a vendégek között? Lakatos Márk, Herceg Erika és Balogh Levente meglepetten nézik Rácz Jenőt, amikor kiadja az indulatait. A Finálé pénteken 20:00-kor kezdődik az RTL-en.

Ezen múlik Lakatos Márk szerint, hogy ki nyeri el ma a Konyhafőnök címet

Péntek este pont kerül a hetek óta tartó küzdelem végére és kiderül, hogy ki lesz a jubileumi évad Konyhafőnöke. Kurta Zsuzsinak és Kettel-Fülöp Flórának – ahogy az elmúlt években megszokhattuk – most is egy komplett menüsort kell elkészítenie, amivel nem csak a séfeket és Zét, hanem a meghívott vendégeket: Herczeg Erikát, Lakatos Márkot és Balogh Leventét is le kell nyűgözniük. Hogy Márk szerint mi kell ahhoz, hogy egy versenyző elnyerhesse az ország Konyhafőnöke címet és kinek a győzelmére tippelnek a már kiesett versenyzők, kiderül a videóból.

Megszületett Németh Kristóf harmadik gyereke: Zita egy kádban szülte meg Olivért, akinek már néhány hónaposan megvan az óvodai jele is

Bővült Németh Kristófék családja. A színésznek és feleségének, Zitának augusztus 3-án született meg második közös kisfiúk. A szülők több különböző riadótervet készítettek attól függően, mikor kell kórházba indulniuk. Zita végül kádban hozta világra Olivért – a szülés mindössze 2 órán át tartott. De miért lett Kristófból DJ a szülés alatt, és honnan jött a még alig kéthónapos baba óvodai jele? A boldog szülők a meghitt és különleges pillanatokról a Fókusznak meséltek. 

Addig eszik, amíg akár szétrepedhet a gyomorfala – ritka betegséggel küzd a 4 éves Leopold

A 4 éves Leopold koraszülött volt, sürgősségi császármetszéssel jött a világra. Anyukája azt mesélte: semmit nem tudott csinálni csak lélegzett hónapokon át. Nem evett, nem tudott nyelni, sírni, gyakorlatilag úgy tartották életben, hogy cseppenként adták az anyatejet a szájába. Az igyekezet kifizetődött, és Leopold túlélte a kritikus időszakot, de ahogy megtanult rendesen enni, az étvágya csillapíthatatlanná vált. Kiderült, hogy egy ritka betegség áll a háttérben.

Obersovszky Nóra nővére így reagált, amikor megtudta, hogy testvére várandósan indul A Konyhafőnökben

Obersovszky Nóra a nővérét, Izabellt kérte fel, hogy segítsen neki egy közös főzésen. A piros csapat versenyzője megosztotta, hogy miért éppen a nővérére esett a választása, Izabell pedig elárulta, hogy mire számított, amikor megtudta, hogy testvére kisbabát várva vágott neki egy ekkora kalandnak.

Brezsnyev és a funky zene: az Irigy Hónaljmirigy 18 év után újabb Reptér-paródiát készített

Korda György slágere, a Reptér 1981-ben jelent meg, zenéjét Máté Péter írta, a szövegét S. Nagy István. 40 év után leporolták, új hangzást és videóklipet kapott, azóta a Korda-koncertek egyik legkedveltebb slágere. A nagy siker apropóján viszont az Irigy Hónaljmirigy feltette a kérdést: mitől olyan népszerű újra ez a Korda-sláger? A Fókusz a zenekar próbáján járt, ahol az is kiderül, honnan vannak a klipben látott ruhák, és mit gondolnak a zenészek a Korda házaspárról.

Dolce vita – így él Judit ott, ahová magyarok tízezrei nyaralni járnak

Vető Judit 14 éve él az olasz Lignanoban, ahová magyarok tízezrei járnak nyaralni. Judit Kaposvárról költözött ide – már gyerekkorában megszerette ezt a helyet, mivel ő is sokat járt ide. Magyarországon egy irodai, vezetői állást hagyott ott azért, hogy beteljesítse álmát és ide jöjjön dolgozni. Idővel letelepedett, férjhez ment egy olasz férfihez és két gyermekük született. De milyen lehet az igazi dolce vita?

Több százezret érő cipőgyűjtemény, rajongói ajándékok és egy különleges cica – Manuel megmutatta a Fókusznak az otthonát

Manuel nagyon óvja a magánéletét, de most a Fókusszal kivételt tett, és megmutatta az otthonát, ahol rengeteg személyes emléket és egy menő cipőgyűjteményt is láthatnak. Mindezt egy igazi kis tigris őrzi, Jungle, Manuel bengáli cicája. Az is kiderül, hogy hogy ismerte meg Marics Petit és hogy került hozzá az énekes bankkártyája. A Voice coacha már gőzerővel készül csütörtöki Budapest Parkos nagykoncertjére, ahová a Fókuszt is meghívta,  így nálunk láthatják majd a buli sztárfellépőit és kulisszatitkait.

Ezeket láttad már?