Gluténmentes
Hozzávalók
- 1 db tojás
- 300 ml tej
- 40 g parmezán
- 100 g trappista
- ½ tk sütőpor
- só, bors
- 200 g tápiókakeményítő
Hozzávalók
- 1 db tojás
- 300 ml tej
- 40 g parmezán
- 100 g trappista
- ½ tk sütőpor
- só, bors
- 200 g tápiókakeményítő
Egy turmixgépbe tesszük a tojást, a tejet, a reszelt parmezánt és trappistát, illetve a sütőport, aztán sózzuk, borsozzuk, és leturmixoljuk. Amikor ezzel megvagyunk, akkor folytatjuk a turmixolást, és közben kanalanként folyamatosan hozzáadagoljuk a tápiókakeményítőt. Fogunk egy muffinsütő formát, és vagy kivajazzuk, vagy egy olajspray-vel átmegyünk rajta. A formákat háromnegyedig töltjük a krémmel, majd 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 25 percre. Még melegen ajánlom a fogyasztását.
Ha tetszett a gluténmentes sajtos puffancs receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!