Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Dagadó bicepsz, kerek fenék, nulla narancsbőr – Oczella Eszter vállalkozásában és a fitnesz verseny színpadán is helytáll

Dagadó bicepsz, kockahas, tökélesem kerek fenék, nulla narancsbőr. Keresve sem találhatunk kivetni valót Oczella Eszter testén. Élete talán legjobb formájában láthatjuk most Esztert, ami nem csoda. Még múlt héten csíptük el őt edzés közben, a szezon egyik legfontosabb versenyére készült akkor. Vasárnap Dániában lépett színpadra, bikini fitnesz kategóriában, amit meg is nyert, így Eszter képviselheti Magyarországot decemberben a sportág legnagyobb versenyén a testépítő olimpián, Las Vegasban.  

Előzetes: A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál

Igaz történetek és hazugságok alapján. A Zámbó Jimmy életét bemutató A Király című sorozat első epizódja már streamelhető az RTL+-on. Próbáld ki 1 hónapig ingyen!

„Terápiás lett a kóstolás” – Rácz Jenő kielemezte Nagy Zsoltot

A színésznek nagyon jól sikerült az étele, amit nem győzött dicsérni a zsűri. Mentora azonban azt is tudta, hogy Zsolt miből merített erőt, amitől megtáltosodott a konyhában.

„Jól küzdöttem, de a kötényt nem adom” – A kieső versenyző kirohant a konyhából

Miután Zé közölte a szomorú hírt, Somfai Péter nem várta meg, amíg a zsűri azt kéri tőle, hogy vegye le a kötényét, azonnal sprintelni kezdett.

„Egyszer nem hallottam, hogy megemelte volna a hangját” – Máté és Nelly olaszos lendülettel fogadták új társukat

Az Elődöntő végén Rácz Jenő legjobb versenyzőiből két 3 fős csapatot alkotott, amelyekben többféle temperamentumú és stílusú embereket próbált vegyíteni, hogy a legjobbat hozzák ki egymásból. Vajon mit szóltak ehhez a pirosak? A videóból kiderül.

„Jimmy a magyar kultúra része” – így emlékeznek a Királyra a róla szóló sorozat színészei

A Király színészei az RTL+-on streamelt sorozat sajtóvetítésén meséltek a magyar popsztárhoz fűződő emlékeikről, valamint arról, hol voltak, amikor meghalt Zámbó Jimmy.

November 26-án indul A mi kis falunk 7. évada

Az RTL sikersorozatának vadonatúj évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba a jeles ünnepre.

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

Ezeket láttad már?