Gluténmentes
Hozzávalók
- 100 g quinoa
- 400 ml tej
- 100 ml tejszín
- 3 ek mogyoróvaj
- 10 g bourbon vaníliás cukor
- 2 marék sós mogyoró
Hozzávalók
- 100 g quinoa
- 400 ml tej
- 100 ml tejszín
- 3 ek mogyoróvaj
- 10 g bourbon vaníliás cukor
- 2 marék sós mogyoró
A quinoát egy lábasban kissé lepirítjuk, majd felöntjük a tejjel és a tejszínnel. Belerakjuk a mogyoróvajat, a vaníliás cukrot és 1 marék apróra vágott földimogyorót. Kevergetve addig főzzük a quinoát, amíg megpuhul és szépen magába szívja a mogyoróvajas folyadékot. Üvegekbe vagy poharakba töltjük a „pudingot”, megszórjuk apróra vágott mogyoróval, és így hagyjuk kihűlni.
Ha tetszett a mogyoróvajas quinoapuding receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!