Laktózmentes
Vega
Hozzávalók
- 100 g friss eper
- 50 g tápiókagyöngy
- 400 ml kókusztej
- ½ db vaníliarúd
- 50 g méz
- 20 g szeletelt mandula
- 4 - 5 db levél menta
Hozzávalók
- 100 g friss eper
- 50 g tápiókagyöngy
- 400 ml kókusztej
- ½ db vaníliarúd
- 50 g méz
- 20 g szeletelt mandula
- 4 - 5 db levél menta
Az epres tápiókapudinghoz az epreket megmossuk, cikkekre vágjuk és a felét felrakjuk főni a tápiókagyönggyel, a kókusztejjel, a vaníliarúd kikapart magjával és a mézzel. Kb. 20 percig főzzük, míg áttetsző nem lesz a tápiókagyöngy, közben néha megkeverjük. Beletöltjük a poharakba és hűtőbe helyezzük.
Tálalásnál a puding tetejére helyezzük a maradék friss epret, szeletelt mandulát és friss mentalevelekkel díszítjük.
- Elkészítési idő: 25 perc
- Hűtési idő: 30 perc
Ha tetszett a tápiókapuding receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!