Hozzávalók
A fűszervajhoz
- 250 g vaj
- 150 g málna
- 2 tk mustár
- só
- 8 db bazsalikomlevél
- 1 db citrom héja
- 1 ek STREET KITCHEN PIROS CSILI SZÓSZ
Az összerakáshoz
- 2 db cukkini (kb. 400 g)
- só, bors
- 50 ml olívaolaj
- 24 szelet toast kenyér
Hozzávalók
A fűszervajhoz
- 250 g vaj
- 150 g málna
- 2 tk mustár
- só
- 8 db bazsalikomlevél
- 1 db citrom héja
- 1 ek street kitchen piros csili szÓsz
Az összerakáshoz
- 2 db cukkini (kb. 400 g)
- só, bors
- 50 ml olívaolaj
- 24 szelet toast kenyér
A vajat egy késes aprítóba tesszük a málnával és a mustárral. Megsózzuk, és alaposan összezúzzuk. A bazsalikomleveleket egymásra helyezzük, feltekerjük, és felaprítjuk, majd a vajhoz adjuk a citromhéjjal és a STREET KITCHEN PIROS CSILI SZÓSSZAL együtt, és összekeverjük.
A cukkiniket vékony, kb. 3 mm vastagságú szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és oldalanként, a grill hőfokától függően, 1-2 perc alatt meggrillezzük. A kenyereket is a rácsra helyezzük és azokat is kissé megpirítjuk.
Összeállítjuk a szendvicset: a toast kenyeret megkenjük a vajjal, ráhelyezzük a cukkinit, majd jöhet ismét egy szelet kenyér, aminek mindkét oldalát megkenjük, ismét cukkini, majd egy megkent kenyérrel zárjuk a sort.
Ha tetszett a grillezett cukkinis szendvics málnás-csilis fűszervajjal receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!