Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A bruschettához

1 db ciabatta (kb. 300 g)
3 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
100 - 150 g koktélparadicsom
só, bors
1 tk balzsamecet
3 - 4 db bazsalikomlevél
1 doboz ALDI ROI DE TREFLE kecskesajt (150 g)

A kolbászhoz

1 csomag grillkolbász (300 g)

A dresszinghez

½ fej salottahagyma (kb. 80 g)
½ db citrom
só, bors
kb. 150 ml olívaolaj

A salátához

1 marék rukkola
1 csokor friss petrezselyem
1 ág friss tárkony
1 csokor friss bazsalikom
1 marék retekcsíra
½ db kígyóuborka (kb. 150 g)
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Grillkolbászos tál

Ha össze akartok dobni egy grillezős kaját, de semmi időtök, mégis valamilyen laktató és tápláló kajára vágytok, ez a grilltál tökéletes lesz.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A bruschettához

1 db ciabatta (kb. 300 g)
3 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
100 - 150 g koktélparadicsom
só, bors
1 tk balzsamecet
3 - 4 db bazsalikomlevél
1 doboz ALDI ROI DE TREFLE kecskesajt (150 g)

A kolbászhoz

1 csomag grillkolbász (300 g)

A dresszinghez

½ fej salottahagyma (kb. 80 g)
½ db citrom
só, bors
kb. 150 ml olívaolaj

A salátához

1 marék rukkola
1 csokor friss petrezselyem
1 ág friss tárkony
1 csokor friss bazsalikom
1 marék retekcsíra
½ db kígyóuborka (kb. 150 g)
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A grillkolbászos tálhoz először a ciabattát 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk, meglocsoljuk 1 ek olívaolajjal mindkét oldalukat, és aranybarnára sütjük a grillen a kolbásszal együtt. A pirított kenyereket bedörzsöljük 1 gerezd fokhagymával.

A paradicsomokat negyedbe vágjuk, és összekeverjük 1 gerezd reszelt fokhagymával, sóval, borssal, balzsamecettel, 2 ek olívaolajjal és durvára tépkedett bazsalikommal. Ezt a paradicsomos keveréket halmozzuk majd a ciabatta tetejére.

A dresszinghez összerázzuk egy üvegben az apróra vágott salottát a citrom levével és reszelt héjával, sóval, borssal, valamint az olajjal. A salátához összekeverjük a rukkolát, a nagyobb darabokra vágott petrezselymet, a tárkony leszárazott leveleit, a durvára tépkedett bazsalikomot, a retekcsírát és az apró kockákra vágott uborkát, majd összeforgatjuk a dresszinggel.

grillkolbászos tál

Tálalás előtt megkenjük a fokhagymás ciabattát kecskesajttal, szedünk rá a paradicsomos feltétből, és egy nagyobb tálra tesszük őket. Mellépakoljuk a grillkolbászt, és a salival kínáljuk.

  • Elkészítési idő: kb. 25 perc

Ha tetszett a grillkolbászos tál receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezek a grillkaják is érdekelhetnek:

Grillezett lazac paradicsomos raguval

Grillsajtos bagel

Kólás csirkeszárny zöldséges pirított rizzsel

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?