Hozzávalók
- 2 db csirkemellfilé (400-450 g)
- só, bors
- 15 - 20 szem aszalt sárgabarack
- 2 ek étolaj
- 20 g vaj
Hozzávalók
- 2 db csirkemellfilé (400-450 g)
- só, bors
- 15 - 20 szem aszalt sárgabarack
- 2 ek étolaj
- 20 g vaj
A csirkemelleken egy vékony pengéjű késsel kis zsebet csinálunk a közepén úgy, hogy ne szakadjon ki az alja és ne szúrjuk ki a végét sem. Megtöltjük annyi barackkal, amennyi csak belefér. Ezután, ha akarjuk, egy fogpiszkálóval lezárhatjuk a végét. Sózzuk, borsozzuk a külsejét, majd egy serpenyőben, magas hőfokon körbepirítjuk az olajon. Ezután 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. A végén rárakjuk a vajat a húsra, 4-5 percet hagyjuk állni, ezután felszeletelve tálaljuk.
- Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett az aszalt barackkal töltött csirkemell receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!