Hirdetés
Green Kitchen

Savanyú káposztás sült tarja

Hozzávalók

2
főre
+
2 szelet füstölt szalonna (kb. 70 g)
4 szelet sertéstarja (300 g)
só, bors
150 g száraz füstölt kolbász
3 db babérlevél
250 g savanyú káposzta
200 ml száraz vörösbor

A tálaláshoz

tejföl
kenyér
friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Savanyú káposztás sült tarja

Rém egyszerű étel, mi a családban sokszor készítjük. Ennek is van kismillió változata, ez az egyik legkönnyebb.
Kipróbáltam, jóóó lett!
4
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
2 szelet füstölt szalonna (kb. 70 g)
4 szelet sertéstarja (300 g)
só, bors
150 g száraz füstölt kolbász
3 db babérlevél
250 g savanyú káposzta
200 ml száraz vörösbor

A tálaláshoz

tejföl
kenyér
friss petrezselyem
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A szalonnát bevagdossuk, majd egy tepsibe tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben üvegesre sütjük.

A tepsit kivesszük, a tarjaszeleteket a szalonnára helyezzük, alaposan sózzuk, borsozzuk, rárakjuk a felkarikázott kolbászt és a babérlevelet, majd vastagon betakarjuk a káposztával. A legvégén egyenletesen ráöntjük a 200 ml bort. Visszatesszük a sütőbe, és 200 fokon 40 percig sütjük.

Tálalás előtt legalább 15 percet állni hagyjuk. Zsíros tejföllel és fehér kenyérrel rakjuk fel az asztalra.

savanyú káposztás sült tarja
Savanyú káposztás sült tarja

Ha tetszett ez a savanyú káposztás sült tarja recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Ezek a tarjás receptek is érdekelhetnek:

Tarjás-parajos serpenyős krumpli

Tarjás és kolbászos csavart

Tarjás-kolbászos babragu

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások