Hirdetés

Baconbe tekert csirkemáj air fryerben

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Mi történhetett Suhajda Szilárddal a csúcs közelében?

Hiába indult a világ legjobb serpáiból álló mentőcsapat Suhajda Szilárdért, szombat délután kiderült, nem találták meg a magyar hegymászót. A földi keresését befejezték, de vasárnap még helikopter segítségével megpróbálnak a nyomára bukkanni. Suhajda Szilárdot utoljára a Hillary-lépcsőnél látták, mintegy 50 méterre a csúcstól. Miért nem segített neki az a hegymászócsapat, amelyik azonosította őt? Mi történik a szervezettel 8 ezer méter magasságban? Mitől olyan veszélyes az úgynevezett halálzóna? 

Műhasból, műbabát, művérrel összekenve – megmutatjuk, hogyan forgatták a Mellékhatás császármetszés jelenetét

A Mellékhatás központi témája a gyermekáldás, így a sorozat alkotóinak egyértelmű volt, hogy amikor ez a vágyálom beteljesül, a lehető leghitelesebben mutatják meg azt. Kata és Zsolt kisbabája császármetszéssel születik, amihez például szükség volt egy speciális hasra. A köldökzsinórból több verzió is készült, többek között azért, hogy el is tudják vágni. A sorozatban használt műbaba ára egy házéval vetekszik, éppen ezért ők csak bérelték a „csecsemőt”. A jelenetek alatt folyamatosan foglalkozni kellett vele, hol azt kellett elérni, hogy könnyedén csusszanjon ki a pocakból, hol pedig művérrel kellett bekenni, hogy igazinak hasson.

Nyáry Krisztián: Az irodalom úgy működik, mint a vakcina

Az irodalomnál nincs hatékonyabb és olcsóbb eszköz mások érzelmeinek a megismerésére – magyarázta a Portéban Nyáry Krisztián, aki szerint az irodalom segítségével könnyebben feldolgozzuk a saját stresszhelyzeteinket is, olvasás nélkül azonban kevésbé leszünk empatikusak, ami sok szakmában hátrányt jelenthet.

Megható pillanat: gazdára talált egy többmilliós autó a Tippelj és vidd el! fináléjában

Veronika mindössze 250 ezer forintot tévedhetett a kerti trambulin, a gőzölős sütő és a konyhasziget, valamint a vadonatúj autó árának megtippelésekor. A finalista családtagjai a közönség soraiból próbáltak segíteni a játékosnak, ő azonban a saját feje után ment, és milyen jól tette, hisz így övé lett a főnyeremény. „A nőkre mindig hallgatni kell” – összegezte Istenes Bence a szerdai adást, amiben örömkönnyekből és euforikus boldogságból sem volt hiány.

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

„Ez az a módszer, amivel a szervezet beáll a számára ideális testsúlyra” – egyre nagyobb divat az időszakos böjtölés, de nem mindenkinek ajánlott

16 órán át nem enni elsőre soknak tűnhet, viszont mégsem az, ha belegondolunk, hogy ebből nagyjából 7 vagy jobb esetben 8 órát alvással töltünk. Az időszakos böjt – vagy angol nevén, az intermittent fasting – alapdiétája erre épül, ami egyre népszerűbb trend a világban. Molnár Nini egyenesen rajong ezért a diétáért, Wossala Rozina pedig az időszakos böjtöléssel fogyott le drasztikusan. Az intermittent fastinggel ugyan lehet fogyni, de a dietetikus szerint ez inkább egy étkezési forma, ami a szervezetnek is nagyon egészséges.

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Ezeket láttad már?