Hozzávalók
- 1 nagy fej vöröshagyma (120 g/fej)
- ½ db sárga kaliforniai paprika
- 2 ek olaj
- 250 g csirkemell
- só, bors
- 2 tk garam masala
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ db cukkini
- ½ db pak choi
- 250 g tarhonya
A tálaláshoz
- 200 g natúr joghurt
Hozzávalók
- 1 nagy fej vöröshagyma (120 g/fej)
- ½ db sárga kaliforniai paprika
- 2 ek olaj
- 250 g csirkemell
- só, bors
- 2 tk garam masala
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ db cukkini
- ½ db pak choi
- 250 g tarhonya
A tálaláshoz
- 200 g natúr joghurt
Az indiai tarhonyás hús recept tökéletes megúszós ebéd vagy vacsi lehet!
Első lépésként a vöröshagymát és a kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk és egy kevés olajon, nagy lángon lepirítjuk. Ha egy kis színt kaptak, mehet utánuk a felkockázott csirkemell is. Amikor minden lepirult, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a garam masalával, és a szeletelt fokhagymát is rádobjuk.
Hozzáadjuk a felkockázott cukkinit és a csíkokra vágott pak choit, majd beleszórjuk a tarhonyát is. Átkeverjük, felöntjük 500 ml vízzel, és lefedve kis lángon készre főzzük. Tálalásnál egy kevés joghurtot csorgatunk a tetejére.
- Elkészítési idő: 30 perc
Ha tetszett az indiai tarhonyás hús recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!