Hirdetés

Currys gesztenyekrémleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rácz Jenőnek búcsút kellett vennie kedvenc versenyzőjétől

„Neked nem szabad abbahagyni a főzést” – mondta Rácz Jenő, amikor elköszönt A Konyhafőnök legújabb kiesőjétől. A legjobb férfi versenyző boldog mosollyal az arcán és rengeteg hálával a szívében hagyta maga mögött mentorát és a konyhát.

Egy 22 éves mezőhegyesi agrármérnök dobolt a Tankcsapda teltházas koncertjén a Budapest Parkban

Imre egy este erejéig igazi rocksztárrá vált a Tankcsapda koncertjén. Forró Imre nyerte meg a Tankcsapda nyereményjátékát, aminek díja az volt, hogy együtt énekelhette az együttessel a kedvenc Csapda dalát. Mikor kiderült, hogy az agrármérnöknek tanuló srác dobolni is tud, a rockerek változtattak a felálláson. 

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Moldován András: Sose gyertek vissza!

A Budapest Retro Élményközpont vállalkozójából szinte harapófogóval kellett kihúzni a számokat, amitől megszólalt a vészharang a Cápák fejében. Végül csontvázak estek ki a szekrényből, amit Moldován András nem tudott tolerálni.  

Így akarnak lopni: felvették a beszélgetést, amiben egy csaló éppen a bankszámlához akar hozzáférni

A Fókusz nézőjét 3 x 20 ezer forintos nemlétező utalás miatt hívták fel csalók azzal, hogy segíteni akarnak. A bank nevében egy alkalmazást akartak letöltetni áldozatukkal, ezzel már mindenhez hozzáfértek volna. Ez a csalási kísérlet meghiúsult, mert gyanús lett nézőnknek a telefonhívás. Milyen módszerekkel próbálkoznak a kiberbűnözők?

Fóliás Juci (Raiffeisen)

A Raiffeisen-különdíj jelöltje a Cápák között 6. évadának 4. adásából Zsámboki Judit.

Laci egy piros lámpánál állva pillantotta meg Voksán Virágot – már 9 éve vannak együtt

A Fókusz egy kis játékra invitálta Voksán Virágot és párját, Valentényi Lászlót. A feladatuk az volt, hogy eldöntsék, kire igazak az állítások. A videóból kiderül, hogy ki mondta ki először a másiknak, hogy szereti, ki hordja a nadrágot, ki a nehezebb eset és ki a spórolósabb. Nagy reményekkel vágnak neki a Nyerő Párosnak, ahol további 7 párral kell majd megküzdeniük. Hogy kapcsolatuk hogyan állja ki a próbát, azt október másodikától láthatják az RTL-en.

Szakítás, féltékenység, házasság és őszinte könnyek – ezek a Nyerő Páros korábbi évadainak legemlékezetesebb pillanatai

A Nyerő Páros 2016-ban indult hódító útjára. Azóta 6 évadot láthattunk, amelyben 50 sztárpár harcolt több mint 100 epizódon keresztül a megtisztelő címért és a trófeáért. Hétfőtől újabb 8 ismert páros méreti meg magát. Bár a műsor történetében akadtak olyan kapcsolatok, melyek nem állták ki az idő próbáját, a koráábi játékosok közül a legtöbben azt mondják, ha ma érkezne hozzájuk a felkérés, újra belevágnának a Nyerő Párosba.  A Fókusz most összefoglalta a sorozat korábbi évadainak történéseit. 

Ezeket láttad már?