A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 1 csomag kelt leveles tészta (400 g)
- 1 tubus pizzakrém (160 g)
- 100 g paprikás kolbász
- 80 g gouda sajt
A megúszós kaják támogatója a
A megúszós kaják támogatója a
Hozzávalók
- 1 csomag kelt leveles tészta (400 g)
- 1 tubus pizzakrém (160 g)
- 100 g paprikás kolbász
- 80 g gouda sajt
A leveles tésztát kiterítjük, és megkenjük a pizzakrémmel. A kolbászt 3-5 mm nagyságú kockákra vágjuk, száraz serpenyőben zsírjára pirítjuk, és rászórjuk a pizzakrémre. A tésztát hosszában feltekerjük, és 16 egyenlő nagyságú szeletet vágunk belőle. Tepsire rakjuk a csigákat, megszórjuk a sajttal, és 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a megúszós pizzás-kolbászos csiga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!