Megúszós pizzás-kolbászos csiga

Hozzávalók

16
mini darabhoz
+
1 csomag kelt leveles tészta (400 g)
1 tubus pizzakrém (160 g)
100 g paprikás kolbász
80 g gouda sajt
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Megúszós pizzás-kolbászos csiga

A bolti pizzakrém egy jolly joker a megúszós, instant recepteknél: mindenbe is tudjátok használni, most egy felturbózott péksüti lett belőle.
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

16
mini darabhoz
+
1 csomag kelt leveles tészta (400 g)
1 tubus pizzakrém (160 g)
100 g paprikás kolbász
80 g gouda sajt
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

A leveles tésztát kiterítjük, és megkenjük a pizzakrémmel. A kolbászt 3-5 mm nagyságú kockákra vágjuk, száraz serpenyőben zsírjára pirítjuk, és rászórjuk a pizzakrémre. A tésztát hosszában feltekerjük, és 16 egyenlő nagyságú szeletet vágunk belőle. Tepsire rakjuk a csigákat, megszórjuk a sajttal, és 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük.

kolbászos csiga
Megúszós pizzás-kolbászos csiga

Ha tetszett a megúszós pizzás-kolbászos csiga receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Ezeket is nézd meg:

Tepsis kolbászos lepény

Fokhagymás-spenótos csiga

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?