Hozzávalók
- 6 db tojás
- 60 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 150 g majonéz
- só, bors
- 2 - 3 szál újhagyma
Hozzávalók
- 6 db tojás
- 60 g szoba-hőmérsékletű vaj
- 150 g majonéz
- só, bors
- 2 - 3 szál újhagyma
Így készül a retró tojáskrém!
@streetkitchenhu Retró tojáskrém – recept a Street Kitchen oldalán! 😎🥚 #eggs #breakfast #fyp #foryou #foryoupage #foodie #nekedbe #streetkitchen ♬ Vivaldi “Four Seasons” “Spring” – harryfaoki
Az igazi retró tojáskrémhez a szoba-hőmérsékletű tojásokat forrásban lévő vízben 10 percig főzzük, majd hideg vizes tálba rakjuk, hogy kihűljenek. Ezután megpucoljuk, és nagy lyukú reszelőn lereszeljük őket. A puha vajat összekeverjük a majonézzel, a sóval, a borssal, majd belekeverjük az apróra vágott újhagymát, és végül a lereszelt tojásokat is. Alaposan összekeverjük, és tálalásig hűtőben tároljuk.
Ha tetszett a retró tojáskrém receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!