Magyaros gombakrémleves

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk pirospaprika
1 mk őrölt kömény
3 db gombakonzerv
1 üveg lecsó
1 l víz
4 ek tejföl
2 tk keményítő
4 - 6 ek levesgyöngy
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Magyaros gombakrémleves

Ha nem tudjátok felhasználni az otthonról kapott üveges lecsót, akkor ez a leves egy tök jó alternatíva!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

4 - 6
főre
+
olaj
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 tk pirospaprika
1 mk őrölt kömény
3 db gombakonzerv
1 üveg lecsó
1 l víz
4 ek tejföl
2 tk keményítő
4 - 6 ek levesgyöngy
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát és a fokhagymát, megszórjuk a fűszerekkel, beleöntjük a lecsepegtetett gombát, a lecsót, felöntjük a vízzel, majd 5-6 perc forralás után leturmixoljuk. A tejfölt kikeverjük a keményítővel, 2-3 merőkanál levessel hőkiegyenlítést végzünk, visszaöntjük, és ha rottyant egyet, a levesgyönggyel tálaljuk.

Magyaros gombakrémleves
Magyaros gombakrémleves

Ha tetszett a magyaros gombakrémleves receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások