Hirdetés

Magyaros gombakrémleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Utódaink kénytelenek megbirkózni azzal, hogy mi sikeresek vagyunk, elértünk valamit” – a Cápák között befektetői elárulták, ki örökli a vagyonukat

A világ leggazdagabbjai közül egyre többen döntenek úgy, hogy a pénzüket nem a gyermekeik kapják, hanem inkább jótékonysági szervezetek. A Fókusz megkérdezte a Cápák között befektetőit, hogy ők mit szólnak ehhez a trendhez.

Mutatjuk, milyen időjárásra kell számítani a hét utolsó napján

A szerencsésebb régiók nulla fok fölötti hőmérsékletnek örülhetnek.

„Editnek nagyobb köze van a Jimmy halálához, mint ahogy beismeri” – január 18-án jön A Király utolsó része

Szerdán érkezik a Zámbó Jimmy élete ihlette sorozat 10. epizódja, így január 18-tól már elérhető lesz a teljes széria az RTL+ streamingszolgáltatónál. Addig is íme egy kis betekintés a részbe.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Új évad, új élet, új ellenség. A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető kizárólag az RTL+ felületén. Streameld reklámok nélkül, próbáld ki egy hónapig ingyen!

Megható pillanat: Befektetéstől függetlenül egy-egy millió forintot ad Lakatos István és Balogh Levente a „kopasz dzsinnek”

Először Lakatos István ajánlotta fel segítségét a vállalkozónak, hogy elkezdje az ALF Tini Felügyelet hirdetését, majd Balogh Levente is becsatlakozott, amitől Sándor László azonnal elérzékenyült.

Nádai Anikó legkisebb fiát, Alexet is magával viszi a Házasodna a gazda forgatásaira, hogy belekóstoljon a vidéki életbe

Ugyan másban utazik Gergő, Péter, Zsolt vagy Misi gazda, mégis láthatatlan kapocs fűzi őket össze azzal, hogy mindannyian a Házasodna a gazdában próbálták megtalálni a szerelmet. Hogy sikerült-e nekik, azt elmondták a Fókusznak, az Agromash Expón, ahol Nádai Anikó is találkozott az egykori versenyzőkkel. 

Eljött az a nap, amikor Horvátországban olcsóbb az üzemanyag és a bevásárlás, mint Magyarországon

Dübörög a benzinturizmus: a Fókusz stábja annak járt utána, vajon mennyivel olcsóbb az üzemanyag a román, szlovák, szlovén és horvát oldalon.  

„Érzelmileg sokkal megterhelőbb megnéznie” – ezt gondolja Edit asszony A Király című sorozatról

Zámbó Jimmy fiai, Adrián és Krisztián döbbent csendben ültek egymás mellett, miután megnézték az RTL új sikersorozata, A Király első részét. A legkisebb Zámbó fiúval visszamentünk egykori csepeli iskolájába, ahol arról is mesélt, hogy nagyon sokáig jó messzire elkerülte édesapja sírját. De azt is elárulta, hogy édesanyja, Edit asszony mit szól a sorozathoz.

Ezeket láttad már?