Sült hagymás-baconös-sajtos csavart stangli

Hozzávalók

18
darabhoz
+
Hozzávaló kipipálva
100 g bacon
Hozzávaló kipipálva
2 csomag élesztős leveles tészta
Hozzávaló kipipálva
125 g krémsajt
Hozzávaló kipipálva
40 g sült hagyma
Hozzávaló kipipálva
100 g trappista sajt

A tetejére

Hozzávaló kipipálva
1 db tojás
Hozzávaló kipipálva
1 ek sült hagyma
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Sült hagymás-baconös-sajtos csavart stangli

Ha valami gyorsra és egyszerűre, mégis finomra vágysz, akkor ezt a receptet neked találták ki! Jó sütögetést!
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

18
darabhoz
+
Hozzávaló kipipálva
100 g bacon
Hozzávaló kipipálva
2 csomag élesztős leveles tészta
Hozzávaló kipipálva
125 g krémsajt
Hozzávaló kipipálva
40 g sült hagyma
Hozzávaló kipipálva
100 g trappista sajt

A tetejére

Hozzávaló kipipálva
1 db tojás
Hozzávaló kipipálva
1 ek sült hagyma
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A bacont kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük egy serpenyőben. Az egyik tésztát kihajtogatjuk, megkenjük a krémsajttal, megszórjuk a baconnel és a sült hagymával, majd ráreszeljük a sajtot is. A másik tésztalappal befedjük, kicsit összenyomkodjuk, majd 18-20 db csíkot vágunk belőle. Mindegyiket megcsavarjuk párszor, és egy sütőpapíros tepsire rakjuk őket, egymástól legalább 1 ujjnyi távolságra. 

A tojást lazán felverjük, lekenjük vele a csavart stanglik tetejét, majd megszórjuk a sült hagymával, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, amíg aranybarna színt kapnak (15-16 perc).

baconos-stangli
Sült hagymás-baconös-sajtos csavart stangli
  • Előkészítési idő: 15 perc
  • Sütési idő: 15-16 perc
  • Összesen: 30-31 perc

Ha tetszett a sült hagymás-baconos-sajtos csavart stangli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?