Hozzávalók
- 250 g friss barack
- 140 g baracklekvár
- 1 kis csipet só
- 1 csomag leveles tészta (270 g/csomag)
- 1 db tojás
Hozzávalók
- 250 g friss barack
- 140 g baracklekvár
- 1 kis csipet só
- 1 csomag leveles tészta (270 g/csomag)
- 1 db tojás
A lekváros batyuhoz a barackot kb. 1,5×1,5 cm-es kockákra vágjuk, majd összekeverjük a lekvárral és a sóval. A tésztát kihajtjuk, és négy téglalapot vágunk belőle, majd megtöltjük a töltelékkel az egyik oldalát, aztán ráhajtjuk a tetejét, és villával lenyomkodjuk a szélét.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, óvatosan megszurkáljuk a tetejét, lekenjük a felvert tojással, és 190 fokra előmelegített sütőbe helyezzük 30-40 percre.
Előkészítési idő: 5 perc
Sütési idő: 30-40 perc
Összesen: 35-45 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!