A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g maradék kalács
- 2 ek ecetes torma
- só, bors
- 125 g natúr krémsajt
- 200 g szeletelt prágai sonka
- 200 g reszelt füstölt sajt
- 1 ek vaj
- 3 szál újhagyma
A SMART rovat támogatója az
A SMART rovat támogatója az
Hozzávalók
- 300 g maradék kalács
- 2 ek ecetes torma
- só, bors
- 125 g natúr krémsajt
- 200 g szeletelt prágai sonka
- 200 g reszelt füstölt sajt
- 1 ek vaj
- 3 szál újhagyma
A sajtos-tormás-sonkás kalácsszendvics egyszerű húsvéti alternatíva, ha már unjátok a hidegtálakat.
Elkészítéséhez a kalácsot felszeleteljük, a két szelet közé kenjük a tormával, sóval és borssal elkevert krémsajtot. Középakolunk egy jó adag füstölt, főtt sonkát, ez nálunk éppen prágai volt. Megszórjuk a reszelt sajt kétharmadával, majd összezárjuk a szendvicset.
A tetejét megkenjük a vajjal, megszórjuk a maradék sajttal, és 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük 10 percre.
Kis ketchuppal, újhagymával és más zöldségekkel tökéletes húsvéti melegszendvics.
- Elkészítési idő: kb 15 perc
Ha tetszett a sajtos-tormás-sonkás kalácsszendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!