Hozzávalók
- 200 g spagetti
- só
- 2 - 3 ek olaj
- 250 g koktélparadicsom
- 4 gerezd fokhagyma
- 150 ml a tészta főzővizéből
- őrölt bors
- 1 ek szárított oregánó
- 50 g vaj
- 150 g trappista
Hozzávalók
- 200 g spagetti
- só
- 2 - 3 ek olaj
- 250 g koktélparadicsom
- 4 gerezd fokhagyma
- 150 ml a tészta főzővizéből
- őrölt bors
- 1 ek szárított oregánó
- 50 g vaj
- 150 g trappista
A paradicsomos spagettihez a tésztát enyhén sós, lobogó vízben feltesszük főzni, és a csomagoláson feltüntetett idő alatt megfőzzük, majd leszűrjük, de a főzővízből félreteszünk.
Közepesen erős lángon olajat hevítünk egy serpenyőben, majd beletesszük a koktélparadicsomokat és 1-2 percig pirítjuk. Belereszeljük a fokhagymát, majd hozzákeverjük az előzőleg lecsepegtetett tésztát, felöntjük a főzővízzel, borsozzuk, majd megszórjuk a szárított oregánóval, és hozzáadjuk a vajat.
Amint elolvadt a vaj, lekapcsoljuk a tűzhelyet, és reszelt trappistával tálaljuk.
Ha tetszett a 15 perces paradicsomos spagetti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!