Hozzávalók
Hozzávalók 2 főre
- 200 g tagliatelle
- só
- 180 g cukkinipesztó
A tálaláshoz
- 20 g parmezán
- 20 g fenyőmag
- friss bazsalikomlevelek
- 200 g tagliatelle
- só
- 180 g cukkinipesztó
A tálaláshoz
- 20 g parmezán
- 20 g fenyőmag
- friss bazsalikomlevelek
Hozzávalók
Hozzávalók 2 főre
- 200 g tagliatelle
- só
- 180 g cukkinipesztó
A tálaláshoz
- 20 g parmezán
- 20 g fenyőmag
- friss bazsalikomlevelek
- 200 g tagliatelle
- só
- 180 g cukkinipesztó
A tálaláshoz
- 20 g parmezán
- 20 g fenyőmag
- friss bazsalikomlevelek
A tésztát lobogó, sós vízben, a csomagolás utasításai szerint kifőzzük. Ezalatt a tálaláshoz hámozó segítségével vékony parmezánszeleteket vágunk, és egy serpenyőben megpirítunk egy kevés fenyőmagot. Ha megfőtt a tészta, leszűrjük és összekeverjük a cukkinipesztóval, aminek a receptjét itt találjátok. A pirított fenyőmaggal, parmezánnal és friss bazsalikomlevelekkel tálaljuk.
Elkészítési idő: 15 perc
Ha tetszett a recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!
Még több pesztós kaja: